Uutiset

Työkoneet

Lännen Tractors Oy:lle uusi yhteistyökumppani Uudellemaalle

Lännen Tractors Oy on solminut yhteistyösopimuksen järvenpääläisen OK-Konehuolto Oy:n kanssa. Sopimus sisältää Lännen Tractors Oy:n ja sen ruotsalaisen sisaryhtiön valmistamien Lännen- ja Lundberg-monitoimikoneiden jälkimarkkinointitoiminnot; varaosatarjonnan sekä huoltopalvelut.

Uusi yhteistyökumppanuus vahvistaa entisestään Lännen-tuotteiden asiakaspalveluverkostoa erityisesti Uudenmaan alueella. Uuden kumppanuuden myötä Lännen Tractors Oy:n varaosaverkostossa on yhteensä 33 ja huoltoverkostossa yhteensä 25 palvelupistettä kattavasti ympäri Suomen.

Kaikista palvelupisteistä saa laadukasta ja nopeaa palvelua sekä teknistä apua asiakkaiden monipuolisiin ja joskus jopa akuutteihinkin tarpeisiin. Kattava Lännen-yhteistyökumppaniverkosto pitää Lännen- ja Lundberg-pyörät pyörimässä ympäri vuoden Espoosta Sodankylään ja Porista Joensuuhun.

”OK-Konehuolto täydentää loistavasti Lännen-palvelujen saatavuutta Uudenmaan alueella, jossa Lännen- ja Lundberg-konekanta on jo historiastaan vahva”, toteaa Lännen Tractors Oy:n palveluliiketoimintapäällikkö Heikki Haapakoski. ”Jo ensikosketuksesta lähtien OK-Konehuollon Verneri Ovaska henkilökuntineen osoitti vahvaa osaamista ja sitoutumista asiakkaiden moninaisten jälkimarkkinointitarpeiden palvelemiseen. Olemmekin iloisia saadessamme nyt julkistaa yritystemme välille tehdyn yhteistyösopimuksen”.

”Olemme innoissamme uudesta yhteistyökumppanuudesta Lännen Tractors Oy:n kanssa. Yhteistyö luo meille uusia kouluttautumismahdollisuuksia, sekä pääsemme auttamaan omalta osaltamme kotimaisen tuotteen huolto- ja korjauspalveluiden kehittämisessä”, täydentää Verneri Ovaska.



Lue seuraavaksi