Uutiset

Työkoneet

Konecranesilta satamanostureita Goeyvaertsille

Gottwald

Belgialainen Goeyvaerts-R bvba (Goeyvaerts) on tilannut Alankomaiden ja Belgian satamiinsa kaksi uutta ympäristöystävällistä Konecranesin kuudennen sukupolven siirrettävää Gottwald-satamanosturia, vuokrakalustoon kohdistuneen kysynnän noustessa. Heinäkuussa kirjatun tilauksen nosturit toimitetaan asiakkaalle vuoden 2021 marraskuussa.

Konecranesin pitkäaikainen asiakas Goeyvaerts on nostureita vuokraava perheyritys. Sen asiakkaina ovat muun muassa taloudellisten riskien minimointiin pyrkivät startup-yritykset sekä toimijat, joilla on vain väliaikaista tarvetta satamanostureille, tai yritykset, jotka hyödyntävät lisänostureita toiminnan joustavuuden varmistamiseen.

”Tarvitsemme lisää nostureita, jotta voimme vastata vuokrakalustoomme kohdistuneeseen kysyntään. Olemme tehneet Konecranesin kanssa yhteistyötä jo pitkään ja olleet erittäin tyytyväisiä neljännen ja viidennen sukupolven siirrettäviin satamanostureihin. Olemme perehtyneet uusiin kuudennen sukupolven nostureihin ja niiden tarjoamiin etuihin. Kyseessä onkin varsin älykäs kehitysaskel, josta tulee vuokrausmarkkinoiden uusi vertailukohta luotettavuuden ja käyttöiän osalta”, kertoo Goeyvaertsin toimitusjohtaja Rudi Goeyvaerts.

”Goeyvaertsin tekemä tilaus on erinomainen esimerkki luottokumppanuudesta ja kuinka uudet kuudennen sukupolven nosturimme vastaavat markkinoiden tarpeisiin. Goeyvaerts hyötyy monipuolisista ja huipputehokkaista koneistamme, joissa polttoaine- ja kunnossapitokustannukset laskevat ja päästöt vähenevät”, kertoo Alexandros Stogianidis, Konecranes Port Solutionsin siirrettävien satamanosturien myyntipäällikkö.

Vahva asiakaslähtöisyys ja sitoutuminen liiketoiminnan kasvuun sekä jatkuvaan kehitykseen tekevät Konecranesista nostolaitealan johtajan. Tätä tukevat investoinnit digitalisaatioon ja teknologiaan sekä työmme materiaalivirtojen tehostamiseen ratkaisuilla, jotka vähentävät hiilidioksidipäästöjä ja edistävät kiertotaloutta ja turvallisuutta.Lue seuraavaksi