Uutiset

Työkoneet

Konecranesille tilaus Brasiliasta

Konecranes on tehnyt sopimuksen kolmen uuden, kuudetta sukupolvea edustavan satamanosturin toimittamisesta Brasiliaan.Sopimus on esikoistilaus uudesta Konecranes Gottwaldin siirrettävien satamanosturien valikoimasta. Uusi kuudennen sukupolven satamanosturi on suunniteltu sekä sähkö- että akkukäyttöiseksi, mikä vähentää polttoaine- ja kunnossapitokustannuksia sekä auttaa asiakkaita saavuttamaan heidän vähähiilisyystavoitteensa helpommin.

Konecranes on saanut kolmen uuden ekotehokkaan, kuudennen sukupolven Konecranes Gottwald ‑nosturin tilauksen. Nosturit toimitetaan Brasiliaan, Super Terminais Comercio e Industria Ltda:n (Super Terminais) terminaaliin. Vuoden 2021 kesäkuussa kirjatun tilauksen myötä Super Terminais on uusien nosturien ensimmäinen asiakas. Tilattujen nosturien avulla Manauksen satamassa voidaan vastata konttien ja tavallisen rahdin kasvavaan kysyntään kestävällä tavalla.

Super Terminais on Konecranesin uusi asiakas Manauksessa. Siellä tarvitaan nykyisin käyvien jättilaivojen käsittelyyn lisää nostokapasiteettia. Manaus onkin tärkeä kaupan ja kuljetusten keskus Amazonin yläjuoksulla. ESP.10-nosturit edustavat uuden, kuudennen sukupolven valikoiman suurinta mallia. Nosturit rakennetaan kelluvalle laiturille, joka myös on uutta teknologiaa. Näin terminaali pystyy käsittelemään Amazonilla viime aikoina vilkastunutta, entistä suurempien alusten virtaa.


”Konecranes on onnistunut tarjoamaan meille räätälöidyn, kokonaisvaltaisen ratkaisun, sillä saamme heiltä luotettavia ja huipputehokkaita nostureita. Ne sopivat erikoiselle satamalaiturillemme täydellisesti”, kertoo Super Terminaisin toimitusjohtaja Marcello Di Gregorio. ”Nämä laitteet laajentavat kapasiteettiamme merkittävästi sekä tarjoavat tulevia kasvu- ja kehitysmahdollisuuksia. Nosturit ovat meille täydellinen ratkaisu. Ne ovat ympäristönsuojeluun ja kestävään kehitykseen liittyvän ajatusmaailmamme mukaisia. Niissä yhdistyvät tuottavuus, tekniikka ja luotettavuus.”


”Kävimme tiiviitä neuvotteluja Super Terminaisin kanssa ja totesimme, että kuudennen sukupolven sähkönosturimme vastasivat kuuman ilmaston ja kelluvan laiturin mukana tuomiin erityisiin haasteisiin. Vankka kumppanuussuhde asiakkaiden kanssa ja laitteiden joustavuus monissa eri käyttökohteissa ja -ympäristöissä ovat siis tärkeitä tekijöitä”, kertoo Konecranes Post Solutionsin siirrettävien satamanosturien ylempi myyntipäällikkö Andreas Möller.

Nosturit liitetään rannalla olevaan ulkoiseen virtalähteeseen, mikä lisää tehokkuutta ja auttaa täyttämään kaikki paikalliset päästövaatimukset. Sähkökäyttöiset nosturit tarjoavat kattavia nostoratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita heidän vähähiilisyystavoitteidensa saavuttamisessa. Konecranes kutsuu tätä Ecolifting-konseptiksi. Lue lisää uudesta kuudennesta sukupolvesta.

Vahva keskittyminen asiakkaisiin sekä sitoutuminen liiketoiminnan kasvuun ja jatkuvaan parantamiseen tekevät Konecranesista nostolaitealan markkinajohtajan. Tätä tukevat investoinnit digitalisaatioon ja teknologiaan sekä työ materiaalivirtojen tehostamiseksi ratkaisuilla, jotka vähentävät hiilidioksidipäästöjä ja edistävät kiertotaloutta ja turvallisuutta.


Lue seuraavaksi