Uutiset

Työkoneet

Kithydro on fuusioitu Koneosapalveluun

Koneosapalvelu Oy:n tytäryhtiö Kithydro Oy sulautettiin Koneosapalveluun 1.1.2023. Fuusion jälkeen Koneosapalvelulla on kuusi toimipistettä. Päätoimipaikka on Vilppulassa ja muut toimipisteet Joensuussa, Kiteellä, Kuopiossa, Lahdessa ja Lappeenrannassa.

Kithydro Oy liittyi osaksi Koneosapalvelu-konsernia vuonna 2019 yritysoston kautta. Nyt tapahtuneen sulautumisen jälkeen yrityksen nimi on Koneosapalvelu Oy ja Y-tunnus Koneosapalvelun nykyinen Y-tunnus 0157793-6. Kithydro yritysnimenä poistui käytöstä sulautumisen myötä.

”Kaikki Koneosapalvelu Oy:n ja entiset Kithydro Oy:n toimipaikat ja työntekijät säilyvät ennallaan uudessa kokonaisuudessa. Sulautumisessa tuote- ja palvelutarjontamme yhdistetään, jolloin kaikkien asiakkaidemme käytössä on laajempi valikoima ja verkosto. Koneosapalvelu lisää Kithydron nykyiseen tarjontaan erityisesti liikkuvan kaluston varaosia ja lisävarusteita. Kithydro puolestaan vahvistaa hydrauliikan ja teollisuuspalveluiden resursseja Koneosapalvelussa. Kithydron Hyprox-hydrauliikkakoneikkojen tuotanto jatkuu ennallaan Lahdessa osana Koneosapalvelua”, sanoo Koneosapalvelun toimitusjohtaja Hannu Soimasuo.

Kithydro Oy:n toimitusjohtajana toiminut Mikko Koponen on nimitetty Koneosapalvelun myyntijohtajaksi vastuualueenaan teollisuushydrauliikka.

”Palvelemme asiakkaitamme teknisen kaupan ja hydrauliikan asiantuntijana jo yhteensä 70 työntekijän voimin sekä johtavien päämiesten tukemana. Pidämme koneet liikkeessä – nyt entistä vahvempana”, tiivistää Soimasuo.

Lisätietoja yhdistymisestä Hannu Soimasuolta, puh. 050 540 5950 ja sähköposti hannu.soimasuo@koneosapalvelu.fi.

Lue seuraavaksi