Uutiset

Työkoneet

Huoltoyhtiöiden merkitys kasvussa – Lännen Kiinteistöpalvelu vastaa alan haasteisiin

Lännen Palveluyhtiöt Oy on tamperelainen kuudesta yrityksestä muodostuva kiinteistöpidon edelläkävijä, jonka monipuoliset palvelut kattavat niin kiinteistönhoidon kuin korjaus-, siivous-, viher- sekä isännöintipalvelut. Merkittävän osan yrityksen toiminnasta muodostaa kiinteistönhoitopalveluja tarjoava Lännen Kiinteistöpalvelu, joka työllistää yli sata ammattilaista alan monipuolisissa, ympärivuotisissa tehtävissä. Osaavan henkilökunnan lisäksi merkittävänä tekijänä yrityksen menestyksessä on laadukas konekanta, johon nyt liittyi kaksi Yanmar V100 -pyöräkuormainta.

Lännen Kiinteistöpalvelun historia juontaa nimensä mukaisesti Länsi-Tampereen Tesomalle, mutta nykyään yritys toimii koko Tampereen alueella sekä ympäristökunnissa. Yrityksellä on runsaasti varikkoja sekä toimipisteitä kautta alueen, ja erittäin vahvassa kasvussa urakointi on viime aikoina ollut esimerkiksi Tampereen keskustan alueella, Vuoreksen kaupunginosassa sekä Itä-Tampereella ja Kangasalla. Nopea kasvu on turvattu henkilökunnan koulutuksen ja konekannan määrää sekä laatua kehittämällä.

Konekanta käytössä ympärivuotisesti

Lännen Kiinteistöpalvelut vastaanotti KH-Koneilta lokakuussa kaksi uutta Yanmar V100 -pyöräkuormainta ja luovutustilaisuudessa yrityksiä edustivat Ossi Syrjä, Simo Ahlgren, Veljo Proosa, Juha Silvan, Aki Ojala, Akseli Koivunen, Noora Pyymäki sekä Jukka Heiskala.

Lännen Kiinteistöpalvelun erittäin monipuoliset palvelukokonaisuudet sekä nykyajan digitalisaation aikaansaama palvelun nopeuden merkitys asettavat yrityksen konekannalle myös kovan vaatimustason.

”Asiakastyytyväisyyden korkean tason saavuttaminen edellyttää nopeutta, hyvää työn laatua luonnollisesti myös laskutuksen tulee olla selkeää ja sujuvaa. Tekniikan muutokset näkyvät lisäksi esimerkiksi kamera- sekä seurantateknologioissa, jotka tuovat luotettavuutta raportointiin sekä laskutukseen. Tehokkuusvaatimukset näkyvät kaikissa konehankinnoissamme, joissa korostuvat monikäyttöisyys sekä rivakkuus. Lähes sadan ajoneuvon lisäksi rivistössämme on 25 kiinteistönhoitokonetta, jotka on varustettu tarkoin vuodenaikojen mukaiset sesonkikaudet huomioiden”, kertoo Lännen Kiinteistöpalvelun yksikönpäällikkö Aki Ojala.

”Samoilla koneilla täytyy pystyä suorittamaan niin talven auraus- ja hiekoitustehtävät kuin syksyn lehtityöt ja kesän monipuoliset viheralueurakat. Myös koneiden luotettavuus sekä huoltojen ja korjausten toimivuus on hyvin tärkeää, ja tässä suhteessa pitkäkestoinen hyvä yhteistyö KH-Koneiden kanssa on muodostunut merkittäväksi tekijäksi”, lisää Ojala.

Yanmar täyttää vaatimustason

Lännen Kiinteistöpalvelujen väreihin maalatut Yanmar V100 -pyöräkuormaimet edustavat alan teknisen kehityksen kärkeä. Yli kolmen metrin nostokorkeus, reipas maantienopeus ja erittäin kattava varustevalikoima takaavat tehokkaan työskentelyn vuoden kaikkina aikoina. Koekäytössä Yanmar-kuormaimet saivat selkeän hyväksynnän Lännen Kiinteistöpalvelujen ammattilaisilta. Kuljettajien jaksamiseen on kiinnitetty huomiota ja ohjaamo tarjoaa mukavat työolosuhteet pitkiinkin työpäiviin.

Lokakuussa Lännen Kiinteistöpalvelulle luovutettiin kaksi uutta Yanmar V100 -pyöräkuormainta yrityksen tyylikkääseen valko-mustaväritykseen maalattuina. ”Uudet Yanmarit ovat hinta-laatusuhteeltaan hyvin kustannustehokkaita ja KH-Koneiden Pirkkalan toimipisteen Jukka Heiskalan osaamisen kautta saatiin toimiva kokonaispaketti rakennettua vaivattomasti. Merkittävää on myös KH-Koneiden huollon kattavuus, ammattitaito ja nopeus, mikä ei sido omaa henkilökuntaamme huoltotehtäviin. Luonnollisesti myös kattava neljän vuoden tai 4 000 tunnin täystakuu antaa turvallisuutta hankintaan”, korostaa Ojala.

”Yanmarien vahvuuksina on lisäksi erittäin monipuolinen varustelumahdollisuus, kuljettajien arvostama käyttömukavuus ja kokoon nähden riittävä tehokkuus. Tämä on tärkeää nykyaikaisen kaupunkirakentamisen vuoksi, sillä tehokkuusajattelun luoma ahtaus tuo hankaluuksia esimerkiksi lumitöiden suorittamiseen. Tulevaisuuden tuokin alallemme monia mielenkiintoisia haasteita, ja olemme tyytyväisiä, että meillä on KH-Koneiden tasoisia innovatiivisia yhteistyökumppaneita tuomassa älykkäitä, puhtaita ja kustannustehokkaita ratkaisuja näihin ongelmiin”, Ojala päättää.

KH-Koneet palvelee yksilöllisesti

Yanmar V100 -kuormaimen reilusti alle kahden metrin leveys lisää työskentelyn helppoutta ahtaissa kaupunkiolosuhteissa rakentamisen tiivistyessä jatkuvasti.

Uusien Yanmarien luovutustilaisuudessa KH-Koneita oli edustamassa liiketoimintajohtaja Simo Ahlgren, henkilöstöpäällikkö Noora Pyymäki, huollon työnjohtaja Ossi Syrjä sekä Pirkkalan toimipisteestä Jukka Heiskala. KH-Koneet jatkaa menestystarinaansa maamme konekaupan parissa ja kulunut vuosi on ollut yritykselle taloudellisesti mainio ja antaa oivan pohjan toiminnan edelleen kehittämiselle.

”Laajan konevalikoiman tuoman kaupan lisäksi viime talvikausi laittoi lisälaitekaupan vauhtiin, ja sama trendi on jatkunut kesän yli uuteen talveen. Konekauppamme kivijalan muodostavat edelleen luottomerkit Kramer ja Yanmar, ja nyt mielenkiintoisen lisäyksen erityisesti raskaamman pään valikoimaamme tuovat laadukkaat ruotsalaiset Ljungby Maskin -pyöräkuormaimet. Merkittävää on myös Crent-vuokraustoimintamme rooli, sillä sen kautta asiakkaamme voivat hankkia yksilöllisiä ratkaisuja muuttuvissa urakointilanteissa. Vuokrakalusto on huippuluokkaista ja sen kunto on varmistettu KH-Koneiden oman huoltotiimin ammattitaidolla”, kertoo liiketoimintajohtaja Ahlgren.

”Luonnollisesti merkittävää on myös henkilökunnan ammattitaidon taso mikä kattaa koko yrityksen hallinnosta myyntiin ja huolto- sekä varaosapalveluihin. Kaikkien seitsemän toimipisteemme henkilökunta kuuluu jatkuvan koulutuksen piiriin, millä varmistamme niin oman osaamistasomme kuin asiakkaiden parhaan mahdollisen palvelun”, korostaa henkilöstöpäällikkö Pyymäki.

Lue myös: Ensivaikutelma kertoo laadusta – Kylpylähotelli Peurunka luottaa Laukaan Talopalvelun osaamiseen

Lue seuraavaksi