Uutiset

Työkoneet

Hautala Service Oy uusiin tiloihin

Hautala Service Oy on jo 30 vuotta vanha yritys ja toiminut suurtehoruohonleikkureiden ja varusteiden maahantuontiyrityksenä reilun 10 vuotta. Tuotevalikoimassa on kymmeniä eri käyttöominaisuuksilla varustettuja koneita, esimerkiksi tuotemerkeillä Grasshopper, Simpilicity ja BillyGoat. Suurimpia asiakasryhmiä ovat kunnat, kaupungit, seurakunnat ja yksityiset urakoitsijat.

Uudet 675 neliömetrin toimitilat, jotka sijaitsevat samalla tontilla kuin aikaisempikin toimitila, mahdollistavat entistä paremmat esittelymahdollisuudet ja varastoinnin koneille sekä varaosille. ”Asiakkaiden on nyt helppo koeajaa ja vertailla erilaisia konemalleja”, selittää markkinointipäällikkö Arto Hautala uusien tilojen mahdollisuuksista. ”Lisäksi varaosien määrää ja valikoimaa pystytään lisäämään entisestään vastaamaan suurta konekantaa.”

Laajentunut tarjonta

Uusin Hautala Servicen päämies on ranskalainen Etesia Sas, jonka kautta tarjotaan muun muassa lehtien ja ruohon keruuseen tarkoitettuja dieseltraktoreita. Mielenkiintoinen ominaisuus näissä traktoreissa on korkealle nouseva keruusäiliö, jolla ylettyy kippaamaan kerätyn materiaalin tavanomaisille kuljetuslavoille.

”Yhteistyöstä Etesian kanssa odotamme merkittävää lisäystä tuotevalikoimaamme. Monipuolistamme tarjontaamme asiakkaille”, täsmentää Hautala.

Ympäristöystävällisyyttä

Ympäristöasioista Hautala Service on kantanut huolta jo vuosia kehittäen ekologista toimintaansa jatkuvasti. ”Hautalan maahantuomien sauvaohjattavien suurteholeikkureiden polttoaineen kulutus ja päästöt ovat vain pieni osa verrattuna perinteisten rattiohjattavien leikkureiden kulutukseen ja päästöihin”, huomauttaa Hautala.

Viimeisin eko-projekti on tuulivoimala, joka takaa omavaraisuuden sähköön. Ylimenevä osa myydään valtakunnanverkkoon.

http://www.hautalaservice.com/

Juha Kuusjärvi

Lue seuraavaksi