Uutiset

Työkoneet

Dynasetiltä päivitetty kadunpesulaite

Kyllä se kevät sieltä taas tulee, vaikka nyt harmaalta näyttää. Dynaset ennakoi jo nyt tulevaa kevätsiivouskautta esittelemällä uudistetun kadunpesulaitteen (KPL). Pesulaitetta on saatavana säiliöllisenä tai pelkkänä koneen tai kuorma-auton etupäähän asennettavana versiona, jolloin säiliö voi olla peruskoneen konepeiton päällä tai vaikkapa pick-upin lavalla.


Pesulaitteita on saatava monen tehoisena. Vesipainetta on tarjolla haarukkaan 90–220 baaria ja pesuvettä saadaan 30–150 litraa minuutissa mallista riippuen. Pesuleveyttä on luvassa 1,5 metristä 2,5:een. Hydrauliikkaa tarvitaan versiosta riippuen 40–115 litraa minuutissa 210 baarin maksimipaineella.

Jari Vuorenmaa vierellään uudistunut kadunpesulaite (KPL).

Kadunpesulaite soveltuu käytettäväksi kiinteistönhoitokoneiden, pyörä- ja pienkuormaajien, traktoreiden sekä pick-up- ja kuorma-autojen kanssa. Työkoneen nokalle kiinnitetyn pesulaitteen käyttökohteet ovat moninaiset. Sillä puhdistuvat niin kadut, pysäköintipaikat, rautatiet, tunnelit ja eläinsuojat. Mukana olevan käsipistoolin avulla onnistuvat myös liikennemerkkien, aurinkopaneelien, sillankaiteiden, puistonpenkkien, seinien ja patsaiden pesut paikoissa, joissa pesuvettä ei muuten ole saatavilla.
Dynasetin osastolla nähtiin myös juuri varustelusta valmistunut Vehon huoltoauto, johon Dynaset oli toteuttanut auton moottorista voimansa ottavan, hydrauliikkatoimisen generaattorin sekä paineilmakompressorin. Auto tarjoaa näin hyvät työkalut maastossa tehtäviin huolto- ja korjaustoimenpiteisiin.

Vehon uusi huoltoauto varustettuna Dynasetin generaattorilla ja paineilmakompressorilla.

 

Lue myös: Reijo Karppisesta yrittäjäneuvos

 

 

Lue seuraavaksi