Uutiset

Työkoneet

Doosan DX57W-7 – ketterästi pyörillä

Doosan on lanseerannut uuden pyöräalustaisen, noin kuuden tonnin painoisen DX57W-7-kaivukoneen. Vakiokauhan koko on 175 litraa. Uuden Stage V -dieselmoottorin lisäksi DX57W-7 sisältää muitakin uusia ominaisuuksia.

Ohjaamoon on tehty muutoksia. Vakio-ominaisuuksia ovat näytölle integroitu audiojärjestelmä, Bluetooth-yhteys sekä usb-liitäntä. DX57W-7:n kamerajärjestelmä tarjoaa nyt myös vaihtoehdon peruskameralle. Se sisältää 360 asteen näkymän koneen ympärille ja turvallisuutta parantavan esteiden ultraäänitunnistuksen.

Ohjauspyörä on säädettävissä niin korkeuden kuin kallistuksenkin suhteen. Istuimen asento ja kulma sekä vipukonsolien sijainti voidaan säätää toisistaan riippumatta. Lisämukavuutta tarjoavat niin ikään säädettävät istuimen selkänoja sekä ristiselän tuki. Istuinlämmitin on vakiona.

Voimansiirrossa on kaksi nopeusaluetta ja maksiminopeudeksi valmistaja ilmoittaa 30 kilometriä tunnissa. Parhaan turvallisuuden takaamiseksi DX57W-7 on varustettu ylikuormituksen varoitusjärjestelmällä sekä varoventtiileillä puomissa ja puskulevyn hydrauliikoissa.

Uutuudessa on vakiona Doosanin uusin Connect-etähallintajärjestelmä.

Suomessa Doosanit myy RealMachinery.

Lue myös: Doosanin seitsemän veljestä.Lue seuraavaksi