Uutiset

Työkoneet

Develonin akkukaivukone 7-sarjalaiseksi

Hieman alle 2 000 kilogrammaa painava täyssähkökäyttöinen Develon DX20ZE-7 on päivitetty vastaamaan muita 7-sarjan minikaivukoneita. Akuston kapasiteetti on 20,4 kilowattituntia ja järjestelmän jännite 51,6 volttia. Alavaunu on levitettävää mallia, mikä sähkökäytön ohella tekee siitä erittäin sopivan koneen sisätiloissakin työskentelyyn erilaissa purku- ja saneerausprojekteissa.

”Uusi DX20ZE-7 tulee markkinoille tyydyttämään sähkökoneiden voimakkaasti kasvavaa kysyntää. Kompaktit koneet työskentelevät perinteisesti urbaanissa ahtaassa ympäristössä, missä päästöttömyys ja alhainen melutaso otetaan tyytyväisyydellä vastaan”, sanoo Develon-kaivukoneiden Euroopan tuotepäällikkö Stephane Dieu.

Koneen litiumioniakusto on Develonin oman kehitystyön tulosta. Pikalatausmahdollisuuden ansiosta nollasta 80 prosentiin varaus saavutetaan Develonin mukaan noin 80 minuutissa. Koneen mukana tuleva ”on board” -latauslaite suoriutuu tehtävästä yön aikana eli kahdeksassa tunnissa.

Etäseuranta on vakiona uudessa Develonin sähkökoneessakin. Sen avulla minimoidaan koneen anastamisen riskiä ja maantieteellinen paikantaminen onnistuu helposti. Luvaton käyttäminen voidaan estää ja huoltotarpeet on helppo tarkistaa etänä. Myös koneen erilaiset lämpötilat, öljynpaineet ym. on luettavissa kätevästi.

Maksimi kaivusyvyys on 2 350, ulottuvaisuus vakiokauhalla maantasossa 3 875 ja kuormauskorkeus 2 625 millimetriä.

Develon-maarakennuskoneet tuo maahan sekä myy ja vuokraa Suomessa RealMachinery Oy.


Lue seuraavaksi