Uutiset

Työkoneet

Deletelle Volvo EC480D High Reach -pitkäpuomikone

Uusi ja kaikkiaan neljäs Deleten pitkäpuomikone luovutettiin Bauma näyttelyssä Volvon osastolla. Samalla kyseessä oli ensimmäinen Suomeen luovutettu Volvon pitkäpuomipurkukaivukone.

Delete on noin kaksi vuotta ympäristöalalla Suomessa ja Ruotsissa toiminut yritys, joka työllistää kaikkiaan noin 650 henkilöä. Näistä noin 100 työskentelee Ruotsissa. Delete Group on nopeasti kasvava teollisuuden ja rakentamisen ympäristöpalveluihin keskittyvä yritys, joka vastaa tehokkaasti asiakkaiden energiatehokkuuden, kierrätyksen ja tuotantolaitteistojen kunnossapidon tarpeisiin. Suurien purkukohteiden tekijänä Delete on Pohjoismaiden merkittävimpiä toimijoita.

Volvo EC480D HR – purkukoneen ominaisuuksia ovat suuri teho ja suorituskyky, jotka yhdistyvät koneen korkeaa ulottuvuuteen aina 27,4 metriin saakka. Kone on vakaa ja turvallinen koko ulottuvuudella pitkän alavaunun ja modulaarisen vastapainon ansiosta. Siinä on vankka purkutyösuojaus, suoja putoavia esineitä vastaan, pulttikiinnitteinen sivusuojajärjestelmä, kaksinkertainen sivuovien paksuus sekä kauhan ja puomin sylinterisuojat. Kuljettaja on otettu myös huomioon koneen suunnittelussa. Vakiomallinen, hydraulisesti kallistuva ohjaamo kallistuu enintään 30 astetta näkyvyyden parantamiseksi ja väsymisen ehkäisemiseksi korkealle ulottuvissa töissä. Kone on mukavampi myös sisätilan alentuneen melutason ansiosta.

Kaikkiaan Volvon purkukaivukonemallisto käsittää kolme uutta mallia. Volvo EC380DHR:n nostokorkeus on 21 metriä, EC480DHR, jonka nostokorkeus on 27 m ja EC700CHR, jonka nostokorkeus on 32 m.

Kuvassa koneen luovutustilaisuudessa Volvon CE Finlandin toimitusjohtaja Hannu Hietikko, Deletestä Petri Kuusisto, Jari Häkkinen, Hannu Koski, Kimmo Palomäki, Sauli Saarinen, Petri Saikkonen, Tommi Järvinen ja Volvo CE Finlandin kaivukoneiden tuotepäällikkö Teijo Lähdekorpi.

Lue seuraavaksi