Uutiset

Työkoneet

Atlas Copco investoi höyryyn laajentamalla vuokrattavaa höyrykalustoaan

Atlas Copco on vuoden 2020 aikana investoinut uusiin höyrykattiloihin ja höyryvarusteisiin. Niiden vuokrausta tulee hoitamaan Atlas Copco Specialty Rental. Uusien laitteiden toimitukset sijoittuvat vuosille 2020–2021. 

Vuonna 2018 Atlas Copco osti ranskalaisen höyrynvuokraukseen erikoistuneen Location Thermique Service (LTS) -yrityksen, josta tuli osa Atlas Copco Specialty Rental -liiketoiminta-aluetta. Hankinnan myötä Atlas Copco Specialty Rental on tarjonnut asiakkaille myös väliaikaisia höyryratkaisuja paineilman, sähkön ja typen lisäksi. 

Tehokasta väliaikaista höyryä

Atlas Copcon höyrykattilat ovat energiatehokkaita ja suunniteltu vuokrauskäyttöön. Niiden käyttöönotto on nopeaa ja ne ovat helposti siirrettävissä uuteen kohteeseen. Kalusto sisältää tällä hetkellä 1,3–16 tonnin höyrykattiloita ja laajan kattauksen erilaisia lisävarusteita. 

Atlas Copco Specialty Rental on toimittanut väliaikaishöyryratkaisuja useisiin maihin niin suunniteltuihin projekteihin, kuin hätätapauksiinkin. 

Vuokrakaluston laajennus ajankohtainen

Vuonna 2020 Atlas Copco Specialty Rental investoi uusiin höyrykattiloihin ja höyrylisävarusteisiin, joiden toimitukset ajoittuvat vuosiin 2020–2021. Laajennus oli ajankohtainen päätös, jonka taustalla on kasvanut kysyntä ja palvelutason laatu.  Höyrykattiloiden visuaalinen ilme tulee myös muuttumaan, mutta laajennus ei kuitenkaan sisällä uusia malleja tai muita teknisiä muutoksia. 


Lue seuraavaksi