Uutiset

Yleinen

Valtran A-sarjan HiTech 4:lle Machine of the Year -palkinto

SIMA-näyttelyssä Pariisissa luovutettiin Valtralle Machine of the Year -palkinto. A-sarjan uudet Series HiTech 4 -mallit ovat saaneet Machine of the Year -palkinnon alle 150 hevosvoiman traktoriluokassa.

Valinnasta vastasi 24 toimittajaa lähes kolmestakymmenestä maatalousalan lehdestä ja verkkojulkaisusta ympäri Eurooppaa. ”Machine of the Year” on yksi maatalouskoneteollisuuden arvostetuimmista palkinnoista, jolla annetaan tunnustusta tärkeistä teknologiaan ja suorituskykyyn liittyvistä innovaatioista.

“Neljännen sukupolven traktoriemme saamat useat tunnustukset ja palkinnot ovat hieno asia. Koneidemme muotoilu ja helppokäyttöisyys ovat saaneet kiitosta riippumattomilta tuomaristoilta ja asiakkailtamme. Uskomme tämän menestyksen olevan tulosta jatkuvasta läheisestä yhteistyöstä asiakkaittemme kanssa”, sanoo Mikko Lehikoinen, markkinointijohtaja, Valtra EME.

Tämän vuoden tammikuussa julkaistut A-sarjan uudet mallit, A104 ja A114 HiTech 4, tarjoavat uudenlaista mukavuutta ja suorituskykyä. Uuden 16+16R powershift -voimansiirron käyttö on vaivatonta, sujuvaa ja kytkinpolkimen käyttötarve on minimoitu. Voimansiirrossa on neljä aluetta, joissa kussakin on neljä nopeutta. Tärkeimmällä 4–12 km/h -työnopeusalueella on käytettävissä kuusi nopeutta. Automaattisten ja esiohjelmoitujen toimintojen ansiosta käyttäjä voi keskittyä työvälineeseen ja työympäristöön traktorin huolehtiessa vaihtamisesta. Valinnainen ohjaamon mekaaninen jousitus lisää kuljettajan mukavuutta ja traktorin suorituskyvyn seuraaminen on nyt helpompaa uudistetun kojelaudan ansiosta.

Lue seuraavaksi