Uutiset

Yleinen

Uusi Joskinin Volumetra tuo kerralla uudet normit lietevaunuihin

Joskinin Volumetra on alunperin suunniteltu vaunun rakenteeseen integroidulla tilavuuspumpulla (spiraali-, kumiroottori- tai keskipakopumppu). Suosio rohkaisi laajentamaan mallin sekä imupainepumpulle että imupaine-keskipako-yhdistelmäpumpulle. Näin tästä uudesta mallista tuli potentiaalinen myös Suomeen.

Uusi Volumetra on totuttua Joskinia kevyempi ja painopistekin on matalammalla. Vaunussa on parhaaksi todettu hydraulinen akselisto, johon saa leveimmät renkaat entistä pienemmillä lisäkustannuksilla. Lisävarusteissa ei ole Modulosta tuttuja painorajoitteita ja levityslaitteen kiinnitykseen tarkoitettu nostolaitekin on integroitu runkoon, niin kuin kaikkein ammattimaisimmissa vaunuissa on tapana.

Vaunuun on onnistuttu yhdistämään parhaat puolet niin Modulosta kuin Quadrastakin, mutta hinta asettuu vain hiukan Modulon yläpuolelle. Käytännössä Volumetra korvaa kolme mallia keskikokoisissa lietevaunuissa, Modulon, Komfortin sekä Quadran.
 

Rakennevaihtoehdot

–          Pyöränlovet säiliöön leveille renkaille tai ilman pyöränlovia
–          Kaksiakselisena 10 500 litrasta 20 000 litraan tai kolmiakselisena 18 500 litrasta 22 900 litraan.

Uuden Volumetra-lietevaunun edut:

·         Vaunussa on itsekantava runkorakenne korkealuokkaisesta teräksestä. Näin paino on keventynyt ja siihen voidaan liittää kaikki levitysteknologiat.
·         Hydraulinen 2- tai 3-akselinen akselisto on pultattu runkoon ja akseliston paikkaa voidaan liikuttaa, mikä mahdollistaa painonjakauman säädön optimaaliseksi vaunun takana olevan työlaitteen painon mukaan.
·         Hydraulinen akselisto ei kallistele mutkissa eikä anna periksi kuorman painosta lainkaan. Ee on tieajossa mukavin ja hankalissa maastoissa kevein vetää.
·         Runkoon integroitu nostolaite mahdollistaa laajan valikoiman levitystyölaitteita, mukaan lukien leveimmät ja painavimmat lietteenlevityslaitteet
·         Hydropneumaattinen aisan jousitus on saatavilla lähes kaikkiin malleihin
·         Suunnittelu ja erityisen pitkälle standardoitu tuotanto mahdollistaa hyvän hinta-laatusuhteen
·         Pumppu kaikkiin olosuhteisiin, imupaine, keskipako tai yhdistelmäratkaisut
·         Monen tyyppiset pumppukuormaimet ovat saatavilla, keskelle tai sivulle

Hydraulinen akselisto on pultattu runkoon, jotta akseleiden paikaa voidaan säätää optimaalisen painojakauman aikaan saamiseksi.
Nostolaitteisto on integroitu runkoon, jolloin saadan paras kantavuus.

Lue seuraavaksi