Uutiset

Yleinen

Magni esittelee uuden kauko-ohjauksen

Magni on kehittänyt uuden kaukohallintajärjestelmän jolla kurottajan kaikkia toimintoja voi kauko-ohjata. Kokonaan etähallinnalla toimiva kurottaja lisää monissa töissä turvallisuutta ja tarkkuutta.

Magni esittelee kehittämänsä uuden kauko-ohjauksen, jolla on mahdollista täydellisesti ohjata kaikkia kurottajan toimintoja  ohjaamon ulkopuolelta. Tämä uusi järjestelmä on perinteisen kauko-ohjaimen päivitys- ja kehitystyön tulos ja sitä on kehitetty nimenomaan paremman suorituskyvyn saavuttamiseksi. Uuden kauko-ohjaimen pääajatuksena on ollut tehdä siitä yksinkertainen ja intuitiivinen käyttäjälleen sekä tehdä koko koneen hallinnasta helppoa ja vaivatonta.

Kauko-ohjaimessa on kolme hallintalaiteryhmää, jotka on merkitty eri värein: vaaleanpunainen on tukijaloille, sininen koneen ajamiseen ja keltainen koneen puomin liikutteluun mukaan lukien lisälaitevalinnat. Tämä kolmeen eri ryhmään luokittelu on täysin uusi ja esittelee uuden tavan hallita konetta.

Tukijalkoja voidaan hallita kauko-ohjaimella erikseen tai kaikkia yhtä aikaa. Ajotila mahdollistaa koneen ajamisen suoraan kauko-ohjaimella tai henkilökorista. Ajonopeuksia on valittavana 1 km/h tai 5 km/h. Keltaisen osion hallintalaitteilla voi pyörittää ohjaamoa, hallita puomin liikkeitä ylös, alas, sisään ja ulos sekä ohjata työlaitetta. Työlaitteesta voi hallita kuutta eri toimintoa, eli monipuolisenkin työlaitteen käyttö on mahdollista.

Magni on toimittanut ensimmäiset uudella kauko-ohjausjärjestelmällä varustetut kurottajat Norjaan poraustyöhön kaivostunneliin. Kokonaan etähallinnalla toimiva kurottaja lisää monissa töissä turvallisuutta ja tarkkuutta.Lue seuraavaksi