Uutiset

Yleinen

Kuhn Lantmännen Agron myyntiin

Lantmännen Agro aloittaa yhteistyön maailman suurimman maatalouskonevalmistajan KUHNin kanssa. Yrityksen laajasta valikoimasta Lantmännen Agron valikoimaan tulevat nurmityökoneet ja paalaimet, aurat, maanmuokkauskoneet, kylvökoneet, kuivitus- ja ruokintalaitteet sekä maisemanhoitolaitteet. Yhteistyö alkaa syyskuussa.

Lantmännen Agro aloittaa yhteistyön maailmalaajuisesti toimivan KUHN-konsernin kanssa. Maailman suurimmalla maatalouskoneiden valmistajalla on 190 vuoden kokemus konevalmistuksesta. Innovaatiot ja laatu ovat osoitus heidän sitoutumisestaan asiakkaisiinsa.

KUHN tarjoaa laajan valikoiman maatalouskoneita viljelijöiden ja urakoitsijoiden tarpeisiin: aurat, maanmuokkaus- ja kylvökoneet sekä murskaimet. KUHN-tavaramerkki tunnetaan erityisesti rehunkorjuukoneista kuten niittokoneista ja –murskaimista, pöyhimistä, karhottimista sekä paalaimista. Eläinten ruokintaan ja kuivutukseen sekä maisemanhoitoon liittyvät uudet tuotteet tyydyttävät vaativimpienkin ammattilaisten tarpeita. ”Lantmännen Agron valikoimaan tulevat nämä kaikki koneet”, sanoo tuotepäällikkö Juha Änkö Lantmännen Agrolta.

”Lantmännenin tavoin myös KUHN haluaa edistää elinvoimaista maanviljelyä”, kertoo Lantmännen Agron myyntijohtaja Anssi Peltola. Vuonna 2017 KUHN käytti tuotekehitykseen 4,5 % liikevaihdosta. Heillä on yli 2000 patenttia ja palvelutason varmistaa KUHNin yli 5000 työntekijää eri puolilla maailmaa. Yrityksen hyvä maine perustuu juuri luotettaviin ja laadukkaisiin tuotteisiin sekä korkeaan palvelutasoon. ”Viljelijöiden tarpeiden kuunteleminen ja ymmärtäminen on toimintamme perusta”, kertoo KUHNin kansainvälinen aluemyyntipäällikkö Benjamin Hommaire. ”Haluamme tarjota heille korkealaatuisia ja innovatiivisia tuotteita, joihin voi luottaa”, hän jatkaa.

KUHN kehittää jatkuvasti myös koneiden käyttäjäystävällisyyttä. Niiden on oltava helppoja ja turvallisia käyttää eikä huolto- ja säätötoimet saa viedä paljoa aikaa. ”Maanviljelijöiden tuotantokustannuksia saadaan alemmaksi koneiden laadun ansiosta. Koneilla on enemmän päivittäisiä käyttötunteja, ja myös huolto- ja käyttökustannukset pysyvät alhaisina”, kertoo Lantmännen Agron tuotepäällikkö Kimmo Mäkelä.

Lantmännen Agron ja KUHNin yhteistyö alkaa syyskuussa. ”KUHNin tulo täydentämään ketjuvalikoimaamme on erittäin positiivinen uutinen meille kauppiaille. Laadukkaista tuotteista tunnettua brändiä on ilo edustaa ja myydä. Odotamme ilman muuta lisämyyntiä kaupoille”, sanoo Lantmännen Agro Lahden, Porvoon ja Orimattilan yrittäjäkauppias ja kauppiasjohtokunnan puheenjohtaja Sami Mäklin.

Lue seuraavaksi