Uutiset

Yleinen

Konekesko Oy aloittaa vuokrausliiketoiminnan

Konekesko Oy tuo maahan ja markkinoi Kobelco– ja Kubota -maarakennuskoneita sekä Still-trukkeja. Nyt Konekeskon palveluvalikoima täydentyy vuokrausliiketoiminnalla, joka tunnetaan jatkossa nimellä K-RENT.

Koneiden vuokraus on voimakkaasti kasvava liiketoiminta-alue. Se tarjoaa koneyrittäjille nopean tavan reagoida kysynnän muutoksiin ja antaa mahdollisuuden osallistua aiempaa joustavammin tarjouskilpailuihin. Kaikkia konetyyppejä ei ole järkevää pitää omassa kalustossa, jos niiden täystyöllisyys ei ole taattua. Tämän vuoksi lyhytaikainen vuokraus vaikkapa tietyn työmaan tai osaprojektin suorittamiseksi voi olla kannattava ratkaisu. Vuokrakone on myös aina uudehko sekä luotettava ja tarjoaa näin varmuuden projektin onnistumisesta ilman yllättäviä kuluja tai katkoksia.

Konekesko Oy aloittaa maahantuomiensa Kobelco– ja  Kubota -maarakennuskoneiden sekä Still-trukkien lyhytaikaisen vuokraustoiminnan. Konekantaa kasvatetaan kysynnän mukaan, mutta jo kaudelle 2015 tullaan tarjoamaan kattava valikoima luotettavia uusia vuokrakoneita. 

Vuokraamon aputoiminimenä on K-RENT, jota tullaan käyttämään markkinoinnissa. Lisätietoja toiminnastamme saat vuokraussivulta. Vuokraustoiminnasta vastaa Konekesko Oy:ssä K-RENT myyntipäällikkö Pekka Vaisto, jolla on pitkä kokemus auto- ja konekaupan alalta.

TP

Lue seuraavaksi