Uutiset

Yleinen

Hedin Mobility Group on saanut päätökseen Scandia Rentin oston


Artikkelikuva: MABI Scandia Rent


Hedin Mobility Groupiin kuuluva MABI Mobility AB ilmoittaa tänään, Scandia Rent -brändillä toimivan, suomalaisen autonvuokrausyrityksen Scredo Oy:n hankinnan vahvistumisesta. Strategisen kaupan myötä MABI laajentaa verkostoaan ja tarjoaa jatkossa autovuokraamopalveluja myös Suomessa.

Scandia Rentin nykyinen verkosto Suomessa tukee MABI:n kasvustrategiaa. Hyödyntämällä MABI:n resursseja ja yhdistämällä ne Scandia Rentin olemassa olevaan verkostoon ja paikallistuntemukseen, asiakkaat hyötyvät entistä laajemmasta autovalikoimasta ja joustavammasta sekä luotettavasta autonvuokrauskokemuksesta.

”Olemme iloisia liittyessämme MABI-perheeseen ja odotamme innolla palveluidemme kehittymistä ja entistä parempien liikkumisratkaisujen tarjoamista asiakkaillemme”, sanoo Timo Raimovaara, COO Scandia Rentistä. ”MABIn resurssit ja asiantuntemus ovat avainasemassa jatkaessamme kehitystä ja kasvua Suomen markkinoilla.”

MABI Mobility AB:n toimitusjohtaja André Schleemann lisää: ”Olemme varmoja, että
tämä yritysosto vahvistaa asemaamme markkinoilla ja tarjoaa asiakkaillemme entistä paremmat mahdollisuudet joustavaan ja luotettavaan autonvuokraukseen myös Suomessa. Liiketoimintaa jatketaan nykyisen franchising-verkoston kautta ja sitä laajennetaan vuokratoimistoilla Hedin Automotiven Suomen toimitiloissa. Näin haluamme varmistaa saumattoman siirtymän uuteen omistukseen ja toiminnan jatkuvuuden sekä työntekijöille että asiakkaille.”

Lue seuraavaksi