Uutiset

Yleinen

Helmikonepäivillä 2020

Helmikonepäivät järjestettiin perinteisesti Espoon Minttupellossa helmikuun vaihteessa eli 31.1-1.2. Tilaisuudessa oli mukana Lännen ja AGCO Suomen tarjonta sekä yhteistyökumppaneiden valikoimaa. Pihan toisella puolella oli näytillä myös Suomen Rakennuskoneen valikoima.

Minttupellolla on toimivat tilat myynnillä ja huollolla. Pihaa ei yleensä ole koskaan liikaa. Pihan oikealla reunalla ovat Suomen Rakennuskoneen tuotteet ja palvelut.
Lännen peruskoneeseen on kätevä rakentaa etenkin kunnallistekniikan rakentamiseen liittyvää kalustoa. Kuvan Lundberg 8250 sen sijaan sopii hyvin kiinteistöhoitoon.
FMG:n valikoimissa on monipuolinen työkonevalikoima traktoriin. Kuvassa keskellä on FMG-raspi, jolla voidaan hoitaa soratietä ja poistaa polennetta. Tarvittaessa raspia voidaan painottaa sylinterillä. Kun halutaan tasaista työjälkeä, siinä helpottavat suurihalkaisijaiset tukipyörä takana.
Minttupellon toimipisteessä on saatavilla AGCO Suomen ja Lännen myymien koneiden varaosat.
Valtran T-sarjalaisesta on rakennettu kiinteistökone. Ikkunat ovat isot ja niistä näkee hyvin ympäristön. Alaterä lisää käyttötunteja ja toisaalta vähentää sepelin käyttöä, kun pohja voidaan karhentaa. Alla on Nokian palapintarenkaat. Traktori on monipuolinen peruskone kiinteistöpuolelle, kun se voidaan varustaa monipuolisesti erilaisilla työlaitteilla. Traktori voidaan ottaa myös vaikka maansiirtotyömaalle silloin kun ei ole muuta työtä.

Lue seuraavaksi