Uutiset

Yleinen

Eco Logit hakkuutyömaalla Lempäälässä

Mukavan leppoisa talvisää sai paikalle noin 200 metsäkoneyrittäjää Pirkanmaalta ja vähän kauempaakin katsomaan Eco Log -metsäkoneita tositoimissa. Työnäytösten välissä vieraat saivat paistaa makkaraa ja nauttia nokipannukahvit tuoreen pullan kera.

Eco Log -metsäkoneiden suosio Ruotsissa niiden valmistusmaassa ei ole jäänyt huomaamatta Suomessakaan, sillä harvestereiden markkinaosuus naapurimaassa on 25 % kaikista konemerkeistä. Suomessakin niitä on noin 50-60 kappaletta, jos mukaan otetaan CATin merkillä olevat koneetkin. Eco Log -koneiden suosio perustuu niiden toimintavarmuuteen ja siten korkeaan tuottavuuteen. Eco Log -hakkuukoneissa on käyttäjäystävällinen alustaratkaisu, erittäin hyvällä näkyvyydellä oleva mukava ohjaamo sekä voimakas ja ulottuva nosturi. Myös Log Max -hakkuupäät ovat toimivia ja luotettavia.

Myös Eco Log -koneiden huoltoverkosto on laajentunut seitsemällä sopimushuoltajalla ja se kattaa nyt lähes koko Suomen Inkoosta Ranualle. Edellinen sopimushuoltajien kurssi oli Eco Login tehtaalla Söderhamnissa helmikuussa ja se tulee jatkumaan systemaattisena. Varaosapuoli toimii Eco Log Oy:n omien varastojen lisäksi sopihuoltajien kautta.

www.ecolog.fi

www.puukauppa.com

 

 


 

Lue seuraavaksi