Uutiset

Kuljetuskalusto

Vt 4 Kirri–Tikkakoski: Päällystystyöt käynnistyvät

Vt 4 Kirri–Tikkakoski -hankkeen päällystystyöt moottoritiellä käynnistyvät 16.6. alkaen. Töitä tehdään välillä Puuppolan eritasoliittymä–Vehniä ja Kirrin eritasoliittymä–Puuppola.

Hankealueen kesäkuussa alkavat päällystystyöt kestävät kesäkuun puolesta välistä elokuun loppuun. Päällystystöistä aiheutuu merkittävää liikennehaittaa, joten tienkäyttäjien kannattaa varata normaalia enemmän matka-aikaa kyseiselle tieosuudelle.

Päällystystyöt välillä Puuppolan eritasoliittymä–Vehniä 16.6.-1.8

Moottoritien päällystystyöt käynnistyvät perjantaina 16.6. alkaen välillä Puuppolan eritasoliittymä–Vehniä. Moottoritie suljetaan kokonaan ajoneuvoliikenteeltä 15.–16.6. välisenä yönä, ja liikenne ohjataan kokonaisuudessaan rinnakkaistielle. Käytössä on normaali nopeusrajoitus 60 km/h. Pohjoisesta etelään päin matkaavat ohjataan rinnakkaistieltä Puuppolan eritasoliittymän kautta takaisin moottoritielle.

”Suosittelemme ajoneuvoliikennettä siirtymään Puuppolan eritasoliittymän kohdalla moottoritielle rinnakkaistien käytön sijaan, koska Kirrin eritasoliittymän rakennustyöt ovat laajasti käynnissä ja hidastavat merkittävästi liikennettä”, sanoo Väyläviraston projektipäällikkö Jarmo Niskanen.

Liikenne palautuu takaisin moottoritielle 1. elokuuta mennessä.

Päällystystyöt välillä Kirrin eritasoliittymä–Puuppolan eritasoliittymä 16.6.-30.8.

Samaan aikaan 16.6. päällystystyöt alkavat myös Kirrin eritasoliittymän ja Puuppolan eritasoliittymän välillä. Työt kestävät elokuun loppuun asti.

Päällystystöiden aikana ajoneuvoliikenne kulkee moottoritiellä Kirrin eritasoliittymän ja Puuppolan eritasoliittymän välillä siten, että käytössä on aina yksi ajokaista suuntaansa. Rinnakkaistie on käytössä normaalisti.

Nopeusrajoitukset moottoritiellä työmaan eri kohdissa Kirrin eritasoliittymän ja Puuppolan eritasoliittymän välillä vaihtelevat 50-80 km/h.

Päällystystöiden lisäksi Kirrin eritasoliittymän rakennustyöt jatkuvat koko kesän ja kiertoreitit ovat käytössä. Koko hankealueella tehdään myös viimeistely- ja takuutöitä.

Rakennus- ja viimeistelytyöt kestävät lokakuun loppuun saakka.

Lue seuraavaksi