Uutiset

Kuljetuskalusto

Veho Trucksin käytetty kalusto vastaa ammattilaisten vaatimuksiin

Mercedes-Benz, Setra– ja Fuso-hyötyajoneuvojen myynnistä ja jälkimarkkinoinnista vastaava Veho Trucks on myös maamme laajin käytetyn kuljetuskaluston myyntiketju. Vuoden aikana Veho Trucks myy noin 3 000 käytettyä pakettiautoa, kuorma-autoa, linja-autoa tai perävaunua maamme kuljetusalan asiakaskunnan vaativien ammattilaisten käyttöön. Veho Trucksilla on 15 toimipistettä kautta maan ja raskaan puolen keskipisteenä toimii marraskuussa 2021 avattu erittäin nykyaikainen Vehkalan toimipiste Vantaalla.

Veho Trucksin käytettyjen hyötyajoneuvojen ammattitaitoinen myyntitiimi osaa palvella asiakasta yksilöllisesti ja asiakkaan tarpeet huomioiden. Vehkalassa kuvaan ehtivät Aleksi Kallio, Tero Hoffrén, Aki Uljas, Risto Kivistö, Jari Ruotsalainen, Terhi Kirmo-Salmela, Valtteri Pöllänen ja Antti Langinkoski.

Veho Trucksin käytettyjen ajoneuvojen myynnin vahvuutena on laajan valikoiman lisäksi erittäin ammattitaitoinen henkilökunta, joka tuntee asiakaskuntansa ajoneuvotarpeet, ja osaa suositella toimivat sekä kustannustehokkaat ratkaisut kaikkiin ajoneuvotarpeisiin. Käytettyjen hyötyajoneuvojen johtajana toimivan Antti Langinkosken luotsaama henkilöstö palveleekin monipuolisesti, ja asiakkaalle tarjotaan myynnin lisäksi esimerkiksi jälkimarkkinointi-, rahoitus-, leasingpalvelut sekä huolto- ja korjaussopimukset.

Pakettiautot ja kevyet kuorma-autot vaativaan makuun

Veho Trucksin kevyemmän eli alle kuuden tonnin hyötyajoneuvoluokan käytettyjen ajoneuvojen myynti on keskitetty Vehkalan, Pirkkalan, Liedon sekä Oulun toimipisteisiin, ja myynnin hoitaa Aleksi Kallion ja Timo Eskelisen johdolla erittäin kokenut ja osaava henkilöstö.

Veho Trucks myy vuosittain yli 2 000 paketti- ja kevyen kuorma-autoluokan käytettyä ajoneuvoa. Kattavaan valikoimaan kuuluu esimerkiksi erilliskoriautoja, pikkubusseja, kylmäajoneuvoja, nostinratkaisuja sekä muita erikoisajoneuvoja.

”Vuosittain myymme käytettyä kevyempää kalustoa noin 2 000 kappaletta ja vaikka painopiste on luonnollisesti Mercedes-Benz Sprinter– ja Vito-malleissa, on saatavilla myös muita merkkejä. Huomionarvoista on myös ajoneuvotarjonnan monipuolisuus, sillä saatavilla on niin erilliskoriautoja, pikkubusseja, kylmäajoneuvoja, nostinratkaisuja kuin muita erikoisajoneuvoja”, kertoo myyntipäällikkö Aleksi Kallio.

”Olemme tunnettu luotettavana toimijana jakevyempään kokoluokkaan varmuutta tuovat Vehovans Turva– sekä Mercedes-Benz Certified -takuuvaihtoautomalliston tarjonta. Nämä monipuoliset ja hyvin tarkkaan räätälöitävissä olevat ratkaisut tuovat ennakoitavuutta ajotehtäviin, ja esimerkiksi yrittäjä voi näin varmistua, että kuljetuskalusto vastaa yrityksen toiminnan vaatimuksiin. Lisäksi Vehon huoltoleasing-sopimuksista vapautuvat yksilöt tuovat oman laadukkaan panoksensa tarjontaan, sillä niiden täydellinen huoltohistoria tuo aina varmuutta hankintaan. Luonnollisesti myös kaikki muut Veho Trucksin vaihtoautot läpikäydään hyvin tarkasti ja tarjolla on jatkuvasti noin 350 kappaleen luotettava vaihtoautokalusto.”

”Kevyen vaihtoautokalustomme erityispiirre on myös varustelun monipuolisuus, mikä kertoo maamme autoilijoiden korkeasta vaatimustasosta. Tämä näkyy niin mukavuus- kuin turvallisuusvarusteissa sekä automaattivaihteistojen korkeana osuutena. Varustelun taso tuokin lisäturvaa maamme vaativiin olosuhteisiin ja kaikkiin vuodenaikoihin. Myös sähköajoneuvojen tarjonnan kasvu näkyy jo jonkin verran valikoimassa, mutta luonnollisesti pääpaino tulee vielä vuosien ajan näissä kokoluokissa olemaan polttomoottoriteknologioissa”, Kallio lisää.

Raskaiden käytettyjen kauppa käy vauhdilla

Maailmantilanne ja erityisesti komponenttipula on aikaansaanut merkittäviä viivästymisiä uusien raskaiden ajoneuvojen toimituksissa lähes automerkeistä riippumatta. Koska ajot täytyy kuitenkin pystyä suorittamaan, on katse monella alan yrittäjällä kääntynyt laadukkaan käytetyn kaluston puoleen. Veho Trucksin jatkuva yli 200 käytetyn luotettavan raskaan, yli kuuden tonnin kokoluokan ajoneuvon varasto onkin pelastanut monen alan toimijan suoriutumisen jokapäiväisistä ajotehtävistä.

Veho Trucksilla on haastavasta tilanteesta huolimatta tarjolla aina yli 200 käytettyä raskaan puolen hyötyajoneuvoa, ja valikoimasta löytyy sopiva sekä turvallinen ratkaisu kaikkiin kuljetustarpeisiin.

Veho Trucksin raskaan kaluston vaihtoautojen myyntipäällikkö Risto Kivistö on hyvin tyytyväinen kaluston kiertovauhtiin ja Veho Trucksin tarjonnan tasoon.

”Haastavasta tilanteesta huolimatta olemme saaneet pidettyä valikoimamme korkealla tasolla kaikissa kokoluokissa sekä mallivalikoimissa. Viime vuonna myimme noin tuhat raskasta käytettyä autoa tai perävaunua, ja painopisteenä oli alle viiden vuoden ikäinen kalusto. Hankinnoissa olemme onnistuneet hyvin, ja suorien kauppojen ja vaihtokaluston lisäksi myös leasingpalautusten merkitys on suuri. Olemme myös vahvasti mukana kansainvälisillä markkinoilla ja noin kolmannes ajoneuvoistamme lähtee rajojen ulkopuolelle”, kertoo Kivistö.

”Tällä hetkellä kysyntää on erityisesti jakelu- ja rahtiautoista, kun taas maansiirtopuolella on ollut rauhallisempaa. Merkittävän lisän kaupankäyntiimme tuo loistavan yhteistyökumppaniverkostomme takaama nopea päällirakennepalvelu, jonka kautta ajoneuvot saadaan räätälöityä tarkoin asiakkaan ajotehtävien mukaan. Tunnemme myös asiakaskuntamme hyvin, joten pystymme jo valmiiksi rakentamaan ajoneuvokokonaisuuksia, joille on varmasti kysyntää maamme markkinoilla. Lisäksi asiakkaamme arvostavat monipuolisia rahoitusvaihtoehtojamme ja myös uusi Vehotrucks Turva -huolto- ja korjaussopimus on herättänyt mukavasti kiinnostusta”, päättää Kivistö.

Lue seuraavaksi