Uutiset

Kuljetuskalusto

Veho avaa Mercedes-Benzeihin keskittyvän vauriokeskuksen Vantaalle

Veho avaa uuden vauriokeskuksen maaliskuussa 2023 Vantaan Ylästöön, Kehä 3:n välittömään läheisyyteen Ansakujalle. Yli 5 000 m2:n kokoinen vauriokeskus on ensimmäinen keskus, jossa korjataan kaikki Mercedes-Benz-ajoneuvot henkilöautoista raskaaseen kalustoon.

”Vauriokorjaus on tärkeä osa Vehon palvelukokonaisuutta. Ansakujan vauriokeskuksessa yhdistyvät uudet tilat ja laitteet sekä Vehon ainutlaatuinen Mercedes-Benz-osaaminen ja ammattitaito. Näin voimme taata asiakkaillemme kattavimman ja parhaan mahdollisen palvelun”, Vehon huoltopäällikkö Mika Salmi sanoo.

Uudessa vauriokeskuksessa korjaustoiminnasta vastaa yli 60 huollon ja kunnossapidon ammattilaista. Uuden vauriokeskuksen avaamisen myötä Veho Suutarilan vauriokorjaustoiminta loppuu ja henkilöstö siirtyy kokonaisuudessaan uuteen vauriokeskukseen.

Vehon uusi vauriokeskus on suunniteltu huollon ammattilaisten näkökulmasta: keskuksen tilat sekä laitevalinnat on tehty Vehon henkilökunnan osaamiseen, ammattitaitoon ja palautteeseen perustuen.

”Haluamme tehdä korjaukset laadukkaasti ja nopeasti, ja tähän liittyy olennaisesti sekä työergonomiasta että työn tehokkuudesta huolehtiminen. Erinomaisten puitteiden lisäksi pidämme huoltohenkilöstömme ammattitaitoa yllä jatkuvilla koulutuksilla.”

Vauriokeskuksen suunnittelussa on otettu huomioon myös kestävä kehitys. Kiinteistössä hyödynnetään tulevaisuudessa aurinkopaneeleita ja muita ilmastopositiivisia ominaisuuksia. Lisäksi korjaamon tuottamasta jätteestä voidaan kierrättää jopa 60 %.

”Vehon tavoitteena on olla hiilineutraali Suomen toimintojemme osalta vuonna 2023. Kiinteistöjen energiatehokkuudella ja uusiutuvien energialähteiden suosimisella on merkittävä rooli tämän tavoitteen saavuttamisessa”, Salmi sanoo.

“Olemme pyrkineet tekemään palvelun asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi. Meille riittää, että asiakas lähettää sähköisesti vahinkotiedot ja kuvat vahingosta, jonka jälkeen olemme yhteydessä korjausajan merkeissä. Toki auton voi ajaa vauriotarkastukseen paikan päälle uuden vauriokeskuksen lisäksi myös Veho Olariin tai Herttoniemeen. Auton nouto korjaukseen onnistuu asiakkaan toivomasta paikasta myös noutohuoltoa käyttäen”, Salmi kertoo.

Palvelemme uuden vauriokeskuksen lisäksi Veho Olarissa ja Veho Herttoniemessä. Yhteyden vahinkotarkastajaan saa varaamalla ajan tarkastukseen verkosta tai poikkeamalla edellä mainituissa toimipisteissä.

”Mercedes-asiakkaan ei myöskään tarvitse huolehtia matkan katkeamisesta vahingon sattuessa.  Sixt tarjoaa vaihtoehdoksi sijaisauton matkan jatkuvuuden takaamiseksi. Myös voimassa oleva Mobilo-liikkuvuusturva takaa palvelun toimivuuden”, Salmi jatkaa.

Lue seuraavaksi