Uutiset

Kuljetuskalusto

Veho Hyötyajoneuvot uusiin tiloihin Lahdessa

Lahden keskus palvelee asiakkaitaan uusissa myynti- ja huoltotiloissa, jotka liikenteellisesti sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien varrella Helsinki-Lahti moottoritien tuntumassa.
Lahdessa Veho Hyötyajoneuvot myy maahantuomiaan Mercedes-Benz Vito ja Sprinter –pakettiautoja ja Mercedes-Benz -kuorma-autoja sekä Mitsubishi Fuson Canter –mallistoa.

Monimerkkikorjaamomme palvelee kaikkien edellä mainittujen merkkien lisäksi Renault ja Sisu kuorma-autoasiakkaita varaosa- ja huoltopalveluissa. Asiakaspalvelu tapahtuu kuutena päivänä viikossa vuorotyönä. Lisäksi palveluun kuuluvat muun muassa 24h Service, täydellisesti varustettu jarrudynamometri, pesumahdollisuus sekä jatkossa myös hyötyajoneuvojen vuokraustoiminta VehoRent –palvelun kautta.

Palvelujen tuomisella lähelle asiakasta ja laajoilla aukioloajoilla helpotetaan huolto- ja korjaustoiminnan suunnittelemista ja ajoittamista.

Veho Hyötyajoneuvojen myynti- ja huoltopalveluiden laadusta vastaa ammattitaitoinen henkilöstö. Yhteensä tiloja on noin 2000 neliötä korjaamon ja myynnin osalta. Vehon korkeat laatuvaatimukset ja panostus koulutukseen, ajan-mukaistettuihin välineisiin ja toimiviin uudistettuihin tiloihin takaavat nykyaikaisen myynti- ja huoltopalvelun.

Lue seuraavaksi