Uutiset

Kuljetuskalusto

Uusia kumppaneita Keslan huoltoverkostoon

Kesla Oyj on käynnistänyt yhteistyön Pihtiputaan Ajokonekorjaamo Oy:n kanssa Pihtiputaalla ja Myllys Yhtiöt Oy:n kanssa Imatralla KESLA–autonostureiden ja -hakkureiden jälkimarkkinointitoimintojen kehittämiseksi.

”Solmituilla yhteistyösopimuksilla parannamme jälleen merkittävästi jälkimarkkinointipalveluidemme saavutettavuutta Keski-Suomen pohjoisosissa ja Kaakkois-Suomessa,” toteaa jälkimarkkinointipäällikkö Reijo Tuononen Kesla Oyj:stä.

”Pihtiputaan Ajokonekorjaamo Oy tekee raskaankaluston huoltoja ja korjauksia. Lisäksi yrityksellämme on konepajatoimintaa, josta valmistuu metsäkonelavetteja, hakkuriautoja ja erilaisia kuorma-autojen alustanmuutoksia. Samoissa tiloissa tehdään myös katsastustoimintaa,” kertoo Markku Pihlajamäki Pihtiputaan Ajokonekorjaamosta. – Halusimme tehdä KESLA-huoltoja myös virallisesti ja huoltopisteelle vaikuttaisi olevan kysyntää. Markku Pihlajamäki kuvailee Keslaa yritykseksi, joka kehittää tuotteitaan ja panostaa huolto- ja varaosapalveluihin kotimaassa eli juuri sopiva yhteistyökumppani heille.

”Myllys Yhtiöt tekee raskaankaluston huoltoja ja korjauksia, päällirakenteiden korjauksia sekä myy varaosia, joten toimintojen laajentaminen KESLA-nostureiden huoltoon on varsin luontevaa”, toteaa Arja Tiilikainen Myllys Yhtiöistä.

KESLA-autonostureiden myyntiverkosto pysyy ennallaan. Niitä myyvät Porokka Forest Oy, Euran Hydrauliikka- ja Metallirakenne Oy, Kongan Konepaja Oy ja Matec-Trailers Oy.

kesla.com
ajokone.com
myllysyhtiot

Lue seuraavaksi