Uutiset

Kuljetuskalusto

Tilataksikauppa käy Oulussa

Oulun Alppilassa sijaitseva Vehon toimipiste on tunnettu Mercedes-Benz-hyötyajoneuvojen asiantuntijana. Saman katon alta löytyvät niin pakettiautojen, pikkubussien sekä kuorma- ja linja-autojen myynti, vuokraus sekä jälkimarkkinointipalvelut. Erityisen vahva jalansija Veho Oululla on pikkubussimarkkinoilla ja viime vuonna asiakkaille luovutettiin 25 uutta huippuluokan tilataksia. Hyvän valikoiman ja asiantuntevan palvelun lisäksi merkittävä tekijä menestyksessä on varaosa- sekä huoltopalvelujen toimivuus, mikä on varmistettu riittävällä henkilökunnan määrällä sekä asiakasystävällisillä aukioloajoilla.

Veho Oulun erikoispiirteenä Etelä- Suomeen verrattuna on asiakaskunnan maantieteellinen laajuus, mikä on tuonut yrityksen toimintatavoille yksilölliset ominaispiirteensä. Palveluja on saatavana kattavasti myös virastoaikojen ulkopuolella. Esimerkiksi huoltopuoli urakoi arki-iltaisin iltakymmeneen saakka ja lauantaisinkin kolmeen saakka iltapäivällä. Tämä palvelun asenne on hyvin tärkeää, sillä tätä kautta ajoneuvot saadaan huoltoihin aikataulullisesti mahdollisimman järkevinä ajankohtina myös satojen kilometrien päässä sijaitsevilta asiakkailta. Tämä onkin erityisen merkittävää henkilökuljetusten parissa, sillä esimerkiksi joukkoliikenne ja koululaiskyydit hoidetaan suurelta osin päiväsaikaan. Merkittävää on myös leasing-ratkaisujen suosion kasvu sekä Veho Oulun varataksipalvelu, jonka kautta ajojen suoritus onnistuu myös akuuteissa tilanteissa ja palvelun kautta on saatavana myös esteettömiä ajoneuvoja.

Pikkubusseja jokaiseen tarpeeseen

Jyrki Oosi on kokenut autokaupan ammattilainen, jonka vankan asiantuntemuksen kautta pikkubussi- ja tilataksiautoilijat saavat hankittua työtehtäviinsä parhaiten soveltuvat kokonaisratkaisut.

Veho Oulun henkilöliikenteen asiantuntijat tietävät alan tarpeet ja asiakkaille on aina tarjolla sopivia ajoneuvoja monipuolisiin kuljetustehtäviin. ”Mercedes-Benz Sprinter, Vito sekä V-sarja tekevät mallistosta hyvin monikäyttöisen ja räätälöinnin kautta ajoneuvoista saadaan erittäin yksilöllisiä. Tarjolla on luonnollisesti myös tehdasbusseja, mutta maamme bussivarustelijoiden työn laadukkuus, nopeus sekä alueiden erikoisolosuhteiden tuntemus kääntävät valinnat useimmiten kotimaiseen ratkaisuun. Meille onkin muodostunut vuosien yhteistyön kautta erinomaiset kumppanuudet esimerkiksi Carsportin sekä Tamlansin kanssa ja asiakastyytyväisyyden perusteella olemme oikealla polulla”, kertoo Veho Oulun Jyrki Oosi.

Tekninen kehitys vauhdikasta

Autoala muuttuu vauhdilla ja sama koskee luonnollisesti myös pikkubussisegmenttiä. Hybridit ja täyssähköversiot tulevat valtaamaan alaa muutamien vuoden kuluessa, mutta kehitystyötä tapahtuu koko ajan myös muilla osa-alueilla. ”Yksityiskohdat ovat yhä tärkeämpiä ja esimerkiksi istuinten kiinnitys ja mekanismien toiminnallisuus on hyvin tärkeää. Samoin pyörätuolikiinnitysten, paarien sekä invanostinten käyttömukavuus on käytön runsauden kautta todella merkittävää. Ajoneuvojen tulee myös soveltua monipuolisiin ajoihin ja tätä kautta esteettömien autojen kysyntä on tasaisessa kasvussa”, lisää Oosi.

”Luonnollisesti myös digitalisuus sekä liitettävyys ovat nousseet merkittäviksi tekijöiksi ja Mercedes Pro -järjestelmä on kasvattanut suosiotaan. Sen avulla esimerkiksi etäluku, kalustohallinta, ajotavan seuranta sekä erilaiset taltioinnit onnistuvat vaivatta ja näin asiakas ajan mittaan säästää huomattavasti sekä aikaa että rahaa. Jo pelkkä oikea-aikainen huoltokutsu voi osoittautua todella merkittäväksi tekijäksi estäessään suuremmat vahingot ja ajojen keskeytykset. Voikin sanoa, että Veho myy pelkän ajoneuvon sijaan huomattavia palvelukokonaisuuksia”, korostaa Oosi.

Vankka asiantuntemus

Taksi- sekä pikkubussiala poikkeavat muusta autokaupasta huomattavasti ja onkin asiakkaan edun mukaista, että palvelun tarjoaa alan kuviot ja kokonaisuudet osaava ammattilainen. Veho Oulun Jyrki Oosi aloitti autokaupan parissa jo 90-luvun puolella ja tiivis yhteistyö alan korirakentajien kanssa on jatkunut tähän päivään saakka. ”Olen toiminut myös itse yrittäjänä, mikä antaa huomattavaa etua asiakkaiden erilaisten tilanteiden tunnistamisessa. Tämän kautta voimme yhdessä asiakkaan kanssa kehittää järkevät kokonaisratkaisut, jotka palvelevat nimenomaan hänen yksilöllisiä kuljetusratkaisujaan pitkälle tuleviin vuosiin.”

”Ala muuttuu kovaa vauhtia ja kehityksessä mukana pysyminen vaatii tarkkaa seurantaa. Hyvänä tilaisuutena päivittää alan tilanne maassamme toimii Henkilökuljetus-näyttely Tampereella ja tämänkin vuoden maaliskuussa kokoan asiakkaat mukaan ja suuntaamme maaliskuussa kohti Pirkkahallia. Samalla reissulla käymme vierailemassa myös Carsportin sekä Tamlansin toimitiloissa, mikä antaa kattavan kuvan maamme alan toiminnan nykyaikaisuudesta ja monipuolisuudesta. Oulun alueen asiakaskunnan lisäksi matkalle ovat tervetulleita myös Rovaniemen ja Kokkolan Vehojen uudet ja vanhat asiakkaat”, päättää Oosi.                               

Lue seuraavaksi