Uutiset

Kuljetuskalusto

Scania-vaihtoautokeskus Kouvolaan

Kuorma-automyyjänä 16 vuotta toiminut Jarmo Saarinen pitää keskitettyä vaihtoautokeskusta hyvänä ideana, mikä helpottaa oleellisesti kaupankäyntiä ja säästää kiireisen asiakkaan aikaa.

Viime vuonna Jyväskylään avattu Scania-vaihtoautokeskus on toiminut hyvin ja se on saanut positiivista palautetta, joten Kouvolaan päätettiin avata vastaavanlainen palvelukeskus johtuen sen keskeisestä sijainnista.

Kouvolan vaihtoautokeskuksessa pidetään markkinatilanteesta riippuen noin 10-15 vaihdokin autokantaa. Vaihtoautoja kootaan Kouvolaan pääasiassa Scanian Mikkelin, Savonlinnan, Lappeenrannan ja Kotkan toimipisteistä, mutta tarvittaessa autoja siirretään Kouvolaan myös Jyväskylästä, Kuopiosta ja Joensuusta.

Parhaat vaihtoautot, edelleen aktiiviajoon päätyvät Scania-vaihdokit tarkistetaan, huolletaan (iso huolto) ja katsastetaan vaihtoautokeskuksessa, jonka myötä niille voidaan myöntää tapauskohtainen käyttöturva sekä tehdä huoltosopimus. Hieman edullisempiin vaihtoautoihinkin vaihdetaan öljyt moottoriin ja voimalinjaan. Kaikista edullisimmat vaihdokit päätyvät usein satunnaisiin ajotehtäviin ja loput myydään joko purkamoille tai vientimarkkinoille

Scan-Auto Kouvola

Kouvolan Scan-Auto on täyden palvelun autotalo, jossa toimii kuorma-auto- ja varaosamyynti sekä huoltokorjaamo kaikkine palveluineen. Henkilökuntaa Kouvolan toimipisteessä on seitsemän toimihenkilöä ja 10 asentajaa. Kuorma-automyynnissä asiakkaita palvelevat kuorma-automyyjät: Jarmo Saarinen, Juha Lanki ja Aki Laitila. Vuonna 2009 laajentuneet toimitilat käsittävät yhteensä kahdeksan korjaamopaikkaa. Katsastuspalvelut ja niihin liittyen päästömittaukset, jarrujen dynamometritestaus ja jarrusovitukset onnistuvat myös Kouvolan toimipisteessä.

www.scania.fi

MN

Lue seuraavaksi