Uutiset

Kuljetuskalusto

Renault Trucksin myynti- ja huoltoverkostosta maanlaajuinen

Renault Trucks myynti- ja auktorisoitu huolto- ja korjaamoverkosto kattaa koko Suomen. Huolto- ja korjaamopalveluja tarjoavat Volvo Group Truck Centereiden lisäksi 1.1.2015 alkaen myös verkostoon kuuluvat yksityiset jälleenmyyjät Käyttöauto, Wetteri Power, Auto-Kilta Trucks, Raskaspari ja HF-Autohuolto. Renault Trucks myyntiä Suomessa hoitaa Volvo Group Truck Centereiden lisäksi Wetteri Power, Käyttöauto sekä Auto-Kilta Trucks. 

Verkostouudistus on koko Renault Trucks Suomen historiassa erittäin merkittävä. Koko vahva Volvo Group Trucks verkosto on nyt myös Renault Trucks asiakkaiden käytössä.

”Verkostorakenne selkeyttää Renault Trucks -toimintaa Suomessa. Verkoston laajeneminen on myös selkeä osoitus Renault Trucksin tahtotilasta Suomen kuorma-automarkkinoilla. Koko maan kattava laaja palveluverkosto on ammattiliikennettä harjoittavalle kuljetusyritykselle oleellinen asia”, summaa Volvo Finland Ab:n toimitusjohtaja Magnus Björklund.

Renault Trucks panostaa nyt myös kuorma-automyyntiin koko maassa. Mallisto alkaa 2,8 tonnin pakettiautosta jatkuen raskaimpiin 26 tonnin raskaisiin kuorma-autoihin. Osoituksena onnistuneesta malliston uusiutumisesta voi pitää Renault Trucksin saavuttamaa, kansainvälistä Vuoden Kuorma-auto titteliä, toteaa Volvo Finland Ab:n toimitusjohtaja Magnus Björklund.

Marko Laine Renault Trucks myyjäksi 

Marko Laine, 43, on nimitetty Renault Trucksin hyötyajoneuvomyyjäksi etelän myyntialueelle 7.1.2015 alkaen. Laine vastaa Renault Trucks hyötyajoneuvomyynnistä, jonka ensisijaisena tuotteena on Renault Trucksin Master -mallisto. Laineella on vankka kokemus tavara-automyynnistä useamman merkin kautta. Viimeksi hän on toiminut Volkswagen–hyötyajoneuvojen myynnissä. Hän raportoi tehtävässään Volvo Truck Center etelän aluemyyntipäällikkö Mika Puustiselle.

Lue seuraavaksi