Uutiset

Autot

Renault Trucks myynti helmikuussa ennätykseen

Helmikuu oli Volvo Finlandin kaikkien aikojen paras yksittäinen kuukausi Renault Trucks -kuorma- ja -pakettiautomyynnin osalta. Helmikuussa 2016 myytiin 49 timanttikeulaista hyötyautoa, ja alkuvuoden aikana on myyty jo yhteensä yli 60 Renault Trucks -kuorma- ja -pakettiautoa.

Renault Trucks on jatkanut vuoden kahtena ensimmäisenä kuukautena edelleen samalla tahdilla kuin vuonna 2015. Uudistunut Renault Trucks -mallisto on ansainnut asiakkaiden luottamuksen ja mallistosta löytyy oikea vaihtoehto erilaisiin kuljetustarpeisiin aina tehokkaista T-sarjan kaukokuljetusautoista Master-paketti- ja -kevytkuorma-autoihin. ”Se, että mallistomme ja palvelumme täyttävät kuljetuskalustoa tarvitsevien ammattilaisten tarpeet kokonaisvaltaisesti, tuottaa tuloksia”, iloitsee Volvo Finland Ab:n myyntijohtaja Kimmo Ahonen.

Renault Trucksin myynti kasvoi Suomessa viime vuonna. Renault T- ja D-sarjan kuorma-autoja sekä Master-pakettiautoja myytiin yhteensä 95 kappaletta.

Renault Trucks -mallisto kattaa laajasti eri käyttötehtävät pakettiautoista raskaisiin kuorma-autoihin, joten asiakas saa kaikki palvelut samasta paikasta. Koko maan kattavan Renault Trucksin oma myynti- ja huoltoverkosto varmistaa hyvän palvelutason. ”Asiakkaamme ovat olleet tyytyväisiä uusiin Renault Trucks -autoihinsa, ja saamamme positiivisen palautteen perusteella olemme erittäin tyytyväisiä nykyiseen kehitykseen”, Ahonen jatkaa.

Laajat malli- ja palveluvalikoimat

Volvo Group Trucksin osana Renault Trucks asiakas saa kaikki palvelut saman katon alta: rahoituksen, Start & Drive huolto- ja korjaussopimukset, Optifleet-palvelut kaluston hallintaan, kuljettajakoulutuksen sekä valtuutetut huolto- ja korjaamopalvelut.

”Renault Trucksin täysin uudistunut mallisto tarjoaa tehokkaat työvälineet, ja osana Volvo Group Trucks -verkostoa teemme kaikkemme sen eteen, että Renault Trucks -asiakkaita palvellaan mahdollisimman hyvin”, lupaa Ahonen.

Suomessa Renault Trucks -malliston muodostavat 3,5–4,5-tonniset Master-pakettiautot, 3,5–26-tonniset D-sarjan jakeluautot ja 18–26-tonniset T-sarjan kaukokuljetusmallit. Tänä vuonna mallisto on täydentynyt uudella Mestarin Master -pakettiautolla ja 11-litraisella moottorilla varustetulla D WIDE -mallilla. Uusi 11-litrainen D WIDE muuntuu monenlaiseen ajoon: Päivällä sillä voidaan ajaa jakeluajoa ja yöllä runkolinjaa perävaunun kanssa. Uutuusmalli sopii erittäin hyvin myös esimerkiksi lavan ja kappaletavaranosturin alustaksi.

Mestarin Master on Renault Trucksin Master-tuoteperheen uusin tulokas. Näyttävän näköistä erikoismallia voi luonnehtia isännän autoksi. 165-hevosvoimaisella kaksoisturbomoottorilla varustetussa Master-erikoismallissa on paljon lisävarusteita, ja tällä huippuluokan pakettiautolla hoituvat niin kuljetukset kuin yksityisajotkin.

Renault Trucks -asioissa kuljetusalan ammattilaisia palvelevat kaikki Suomen Volvo-jälleenmyyjät ja -huoltokorjaamot.

Lue seuraavaksi