Uutiset

Kuljetuskalusto

Renault Premium Lander Trans-Akseli Oy:lle

Trans-Akseli Renault Premium

Vantaalainen kuljetusliike Trans-Akseli Oy on ottanut käyttöön Suomen Kuljetuslaite Oy:n varustaman Renault Premium Lander 430.26 6×2 S 2M E5- nosturivaihtolava-auton. Auton voimanlähteenä 10,8-litrainen, 316 kilowatin tehon luovuttava 6-sylinterinen rivimoottori ja auto on varustettu PM 23525 SP -kappaletavaranosturilla sekä 18 tonnin MVL-vaijerivaihtolavalaitteella.

Koivunen Oy:n maahantuomassa, kapasiteetiltaan 23,5 tonnimetrin PM -kappaletavaranosturissa on 5 hydraulista jatketta, jolloin sen ulottuvuus sivulle on 14,45 m ja nostokapasiteetti sieltä on 1020 kg. Nosturin ohjausventtiilinä on Danfoss PVG 32 ja Scanreco-radio-ohjaus toimii myös tukijaloille, joiden tukiväli on 6,6 m. Lisäksi nosturissa on lisälaiteletkutus kiskoilla.

Trans-Akseli Oy on vantaalainen täyden palvelun kuljetusliike, jonka kokenut, alalla pitkään toiminut Kari Enqvist perusti vuonna 1988. Toiminta on kehittynyt alun yhden auton yrityksestä tämän päivän 10 auton yhtiöksi ja palvelutarjontaan kuuluu kuljetuspalveluiden lisäksi myös maarakennus- ja terminaalitoimintoja.

Trans-Akseli Oy:n Renault Premium Lander Mika Saari Renault Trucksilta (vas.), keskellä Ville Enqvist Trans-Akselilta, hänen vaimonsa Quynh sekä poikansa Niklas. Lisäksi luovutustilaisuudessa olivat läsnä Veijo Varonen Suomen Kuljetuslaitteelta ja Raimo Kilpinen (oik.) Koivuselta.

Lue seuraavaksi