Uutiset

Kuljetuskalusto

RealMachinery Effer-jälleenmyyjäksi

Effer 2255

Effer-kappaletavaranostureiden jälleenmyyjäverkosto laajenee, kun RealMachinery Oy aloittaa Effer-nostureiden myynnin, huollon ja asennukset.

Suomalaiseen Cargoteciin kuuluvan Hiabin ostettua italialaisen nosturivalmistajan Efferin, oli luontevaa, että Hiab Suomi aloittaa Effer-nostureiden maahantuonnin Suomen markkinoille. Samalla Hiab Suomi aloitti aktiiviset toimet Effer-nostureiden myynti- ja jälkimarkkinapalveluiden kehittämiseksi.

Vuodenvaihteessa täyden palvelun konetalona tunnettu RealMachinery Oy aloitti virallisena Effer-jälleenmyyjänä. Samassa edustukseen tulivat myös Multilift-vaihtolavalaitteet. Effer-tuotteiden myynnin, asennuksen ja jälkimarkkinointipalvelut hoitaa järvenpääläinen raskaan kaluston korjaamo- ja varustelupalveluihin erikoistunut OK-Konehuolto Oy, joka on syyskuun alusta saakka ollut RealMachinery Oy:n tytäryhtiö.

”Meillä on myynnissä koko Effer-kappaletavaranosturimallisto pienimmästä suurimpaan. Asennamme nosturin ja valmistamme myös asiakkaan toiveiden mukaisen muun päällirakenteen. Lisäksi tietysti huolto-, korjaus- ja varaosapalvelut kuuluvat kuvaan. Olemme jo aiemmin asentaneet Effer-nostureita tilaustyönä, joten tuotteet ovat ennestään tuttuja”, sanoo OK-Konehuollon toimitusjohtaja Verneri Ovaska.

RealMachineryn tuotepäällikkö Antti Larten mukaan useilla heidän maarakennuspalveluita tarjoavalla asiakasyrityksellä on kalustossa myös kuorma-autoja: ”OK-Konehuollon tuottamat palvelut maineikkaine Talma-kivilavoineen, sekä Effer- ja Multilift-edustukset täydentävät hyvin RealMachineryn tarjontaa. Voimme tarjota asiakkaillemme kaikki maarakennusalan koneet, myös kuorma-autot, ja niihin liittyvät palvelut”, Larte sanoo.


Lue myös: Hiab Suomi vahvistaa Efferin jälleenmyyntiä

Lue seuraavaksi