Uutiset

Kuljetuskalusto

Hiab Suomi vahvistaa Efferin jälleenmyyntiä

Effer 955 Pihlaja

Cargoteciin kuuluva kuormankäsittelylaitteiden- sekä palveluiden toimittaja Hiab Suomi on solminut uusia sopimuksia Effer-nostureiden ja palveluiden jälleenmyynnistä Suomessa.

Tammikuun 2020 alusta alkaen Hiab Suomen kumppaneina toimivat Tyllis Oy, Maantec Oy sekä RealMachinery Oy. Näiden uusien kumppanuuksien ja oman alueellisen myynti- ja palveluorganisaation kanssa Hiab tarjoaa laajan sekä korkeatasoisen tuote- ja palvelutarjonnan suomalaisille asiakkaille.

Tyllis Oy Kokkolassa on toiminut jo pitkään Hiabin jälleenmyyjänä edustaen menestyksekkäästi eri Hiab-tuotteita.

Maantec Oy Tuusulassa ja Espoossa on aiemmin toiminut Effer-maahantuojana ja omaa pitkän kokemuksen Effer-nostureiden huoltopalveluista.

RealMachinery Oy sekä samaan konserniin kuuluva OK-Konehuolto Oy tarjoavat kattavan verkoston myynti-, huolto- ja korjauspalveluja kahdeksassa toimipisteessään eri puolilla Suomea.

“Näkymät ovat erittäin positiiviset tähän vuoteen ja odotukset korkealla. Kasvutavoitteitamme tukee se, että Efferin myötä pääsemme tarjoamaan entistä laajempaa valikoimaa myös yli 100 tonnimetrin kokoluokassa. Yhteistyökumppaneiden toimipisteiden avulla panostamme asiakaspalveluun ja parannamme kilpailukykyä,” kertoo Hiab Suomen myyntipäällikkö Kimmo Kaunisto.

Lue myös: Hiab Suomi aloittaa Effer-nostureiden maahantuonnin.

Lue seuraavaksi