Uutiset

Kuljetuskalusto

Räätälöityjen konttien ja työmaatilojen kysyntä kasvanut räjähdysmäisesti

Fincumet Container myyntikontti

Fincumet Container tunnetaan perinteisesti vaihtolavakauppiaana. Viime vuosina merkittävä osa yrityksen kasvusta on kuitenkin tullut myös konttimarkkinoilta.

Yrityksen valikoimasta löytyy monipuolinen kattaus työmaatiloja, saniteettikontteja sekä tietysti meri- ja varastokontteja. ”Viimeisien vuosien aikana kysyntä räätälöidyille konttiratkaisuille on kasvanut valtavasti. Asiakkaiden muokkaustilaukset työllistävät meidän oman tuotantotiimin täysipäiväisesti”, kertoo konttien ja työmaatilojen tuotepäällikkö Päivi Rahunen.

”Toimitamme jatkuvasti pieniä ja suuria yhdistelmätiloja toimistoilla, pukuhuoneilla ja peseytymistiloilla varusteltuna – parhaillaan jopa kymmenien työntekijöiden ympärivuotiseen käyttöön. Tarjoamme kaiken suunnittelusta asennukseen, joten hankintaprosessi on asiakkaalle erittäin helppo”, Rahunen jatkaa.

Työmaatilojen ohella merikonteista muokattavat ratkaisut ovat kasvattaneet suosiotaan. Yritys varustelee merikontteja vaihtolavakiskoilla, eristyksillä, käyntiovilla ja muilla asiakkaiden tarpeilla päivittäin. Viimeisen kahden vuoden aikana erityisesti kioskikontit ja pop-up kahvilat ovat olleet suosittuja tuotteita kesäisin. Kioski- ja kahvilakontteihin on tarjolla myös kattoterasseja. Räätälöityjen ratkaisujen myötä konttien vuokraus on lisääntynyt paljon.

”Suuremmat tilat hankitaan ensisijaisesti rahoituksella, mutta myös vuokraaminen on lisääntynyt paljon. Olemme panostaneet merkittävästi modernin ja monipuolisen vuokrakaluston kasvattamiseen voidaksemme vastata asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin”, tiivistää Rahunen lopuksi.Lue seuraavaksi