Uutiset

Kuljetuskalusto

Vaihtolavojen ja konttien rinnalla nyt myös jätepuristimet ja paalaimet

Viimeisen vuoden ajan Fincumet Container Oy on kaikessa hiljaisuudessa työstänyt uutta puristinkonseptia. Monen variaation ja kovan kehitystyön pohjalta on syntynyt hyvä tuote ja alusta, jolle rakentaa laajempi portfolio. Nyt onkin aika tuoda tämä työ päivänvaloon ja lähteä kehittämään uutta tuotelinjaa vielä pidemmälle.

Yhtiössä uskotaan, että ajan myötä muista tuotelinjoista tutuksi tullut avoin ja rehti tapa toimia tuo myös puristinmarkkinoille raikkaan tuulahduksen sekä uusia käytännöllisiä innovaatioita. Myös paalainten kanssa on tehty töitä ja hiljattain isoja liikkeitä. 

”Saimme juuri sopimuksen myötä yksinoikeudella edustuksen Suomeen kansainvälisesti arvostetun Irlantilaisen LSM:n kanssa. Valikoimastamme löytyy tätä myötä laaja skaala tunnettuja ja laadukkaiksi todettuja paalaimia”, sanoo Fincumet Container Oy:n toimitusjohtaja Joonas Järvensivu

Uudelle alueelle yleisön pyynnöstä

”Pitkä historiamme ympäristöhuoltoalan toimittajana tekee lisäyksestä meille omalla tavallaan luonnollisen. Usein suurimpien ja läheisimpien asiakkaidemme portfolioon kuuluvat jo puristimet sekä paalaimet. Voidaankin sanoa, että uusi aluevaltaus tulee pitkälti yleisön pyynnöstä”, Järvensivu kertoo.

Fincumet Containerilla tiedetään kokemuksesta, että laadukkaat tuotteet mihin tahansa käyttöön vaativat paljon panostusta ja pitkän työn. Yhtiö on käynyt paljon keskusteluja pitkäaikaisten asiakkaidensa kanssa, ja tutkinut alan toimivia ja vähemmän toimivia konsepteja. Tavoitteena on tuoda hyväksi todetut toimintamallit yhtiön muilta liiketoiminnan alueilta, ja tarjota välittömästi kaikkiin tarpeisiin laadukkaat laiteratkaisut, tarvittavat huoltopalvelut, joustavan rahoituksen oman talon sisältä sekä laitteiden vuokrauspalvelut.

Järvensivu kiteyttää toimintatavan sloganiin: ”Kun ostat lavamiehiltä, ostat lavamiehiltä.”

Oikeat henkilöt ovat menestyksen edellytys

”Tärkeä osa uuden tuotelinjaston lanseerauksessa on löytää oikeat henkilöt. Siksi puristintuotelinjaamme lähtee vetämään Mikko Laisi. Mikolla on viidentoista vuoden kokemus eri ympäristöhuollon tehtävistä, ja hän tuntee toimialan tarpeet ja vaatimukset kuin omat taskunsa. Yhdessä Mikon kanssa olemme sitoutuneet kehittämään meille Suomen parhaan puristinkonseptin”, Joonas Järvensivu sanoo.

Fincumet Containerilla katse on aina vahvasti tulevaisuudessa, ja tiedossa on, että digitalisaatio tulee entistä tärkeämpään rooliin myös jätehuollossa. Tämä tulee jatkossa näkymään yhtiön tuotekehityksessä. Nyt polkaistaan puristinhommissa kaasu pohjaan.Lue seuraavaksi