Uutiset

Kuljetuskalusto

Puhtautta ja turvallisuutta

Truck-Oil Oy ja sen omistama Karunan Kuljetus Oy on polttonestekuljetuksiin erikoistunut kuljetusliike, jonka laivastoon kuuluu 20 säiliöyhdistelmää. Untamo Säterin luotsaama yritys on suorittanut Teboilin polttoainekuljetuksia yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1962 alkaen.

”Liikennöimme pääasiallisesti Satakunnan, Pirkanmaan ja Varsinais-Suomen alueella. Korostamme erityisesti turvallisuutta, koska esimerkiksi tämä auto liikennöi Porin suunnassa valtatie 8:lla, joka on nimetty yhdeksi Suomen vaarallisimmista tieosuuksista”, kertoo Untamo Säteri, jonka uusi ajokki pitää sisällään myös huomattavan määrän turvallisuutta lisääviä varusteita. Toukokuussa asiakkaalle luovutetussa Actroksessa on muun muassa auton edessä oleviin, myös kiinteisiin esteisiin reagoiva Active Brake Assist 2 -hätäjarrutusjärjestelmä yhdessä ajonvakautusjärjestelmän, aktiivisen kallistuksen ja nyökkimiseneston, kaistavahdin ja alkolukon kanssa.

Oy Teboil Ab on sitoutunut vähentämään energiankäyttöään 9 prosentilla vuoteen 2015 mennessä kokonaistavoitteen koskiessa myös Teboilin alihankkijoina toimivia kuljetusliikkeitä.

”Truck-Oil Oy:n panostus ympäristöystävällisyyteen ja turvallisuuteen on merkittävää ja toimeksiantajana on miellyttävää huomata, että koko Oy Teboil Ab:n kuljetusketju sitoutuu omalta osaltaan tavoitteiden saavuttamiseen. Jatkossa energiatehokkuus tulee olemaan merkittävässä roolissa uusia kuljetussopimuksia solmittaessa, joten Truck-Oil on investoinut pitkälle tulevaisuuteen”, valottaa kuljetuspäällikkö Petri Halonen Teboilista.

Lue seuraavaksi