Uutiset

Kuljetuskalusto

Power Truck Show –viikonloppu tulee taas

Kuljetusmessut 2012 johdattaa alan ammattilaiset kaluston, tuotteiden ja palvelujen pariin. Messut jakaantuvat tänä vuonna perinteisen messupuolen lisäksi kuljetuksen metsä- ja maanrakennuspuoleen. Kuljetusmessuilla päästään seuraamaan myös kansainvälisten voimamiesten kilpailua, kun he kisaavat muun muassa rekan vedossa.

Viihdepuoli viedään tänä vuonna jokirantalavalle ja sen läheisyyteen, missä voi koko näyttelyn ajan nauttia musiikista, naiskauneudesta sekä päätä huimaavasta menosta. Musiikkipuolesta vastaavat Winchester ja Magpie, joiden rokkaavat rytmit tarttuvat jokaiseen messukävijään. Jokirantalavalla nähdään bändien lisäksi myös Miss Power Truck -kilpailijoiden esiintymiset ja valinta sekä autonäyttelyn palkintojen jako. Hurjimmat voivat käydä testaamassa omia rajojaan Skybrakersin järjestämällä benjihyppytornilla ja jännitystason saa nousemaan pelkästään seuraamalla vierestä CageRidersin surmanpalloajoa ja Crazy Driversin monsteriauto show’ta.

Autonrakentelun taso nousee vuosi vuodelta ja estradille nousee alati myös uusia huippurakentajia, joista ilahduttavan moni rakentaa suomalaisautoja. Näyttelyautoja rakennetaan tänäkin vuonna innolla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin ja kaukaisimpien autonäyttelyyn osallistujien kerrotaan saapuvan paikalle Englannista. Näyttelyautojen yksityiskohtia tutkivat tarkoin niin tuomaristo kuin yleisökin, jotka kumpikin saavat äänensä kuuluville autojen arvostelussa. Paikalle odotetaan noin 160 viimeiseen asti viimeisteltyä kilpailuajokkia, jotka arkena huolehtivat maamme tavaraliikenteen sujuvuudesta. Työajoneuvojen ohella kentällä nähdään tuttuun tapaan laaja kattaus pienoismalleja, veteraaniautoja sekä keveämpiä tuning-autoja.

Lauantai-iltana vietettävään Rock Nightiin saadaan tänä vuonna maailmanluokan bändi The Rasmus, joka tulee räväyttämään Palace Hallin liekkeihin. Perjantai-iltana yleisöä viihdyttää Lauri Tähkä. Lisäksi viihdytyksestä vastaavat Francine, Remix sekä stand-up koomikko Ville Myllyrinne.

Lue seuraavaksi