Uutiset

Kuljetuskalusto

Pienempi hyötyajoneuvo voi olla myös sopiva kylmäautoksi

Vehotrucks ja VebaBox Finland toteuttivat yhdessä uuden kylmäkuljetuksiin tarkoitetun Mercedes-Benz Citan -esittelyauton.

Kylmäketju on termi, joka tulee esille useasti tänä päivänä. Muutaman vuoden aikana esimerkiksi ruokakassipalvelut ovat yleistyneet vauhdilla. Todella usein lämpösäädeltyä kuljetusta vaativien artikkeleiden määrä autossa on sellainen, että myös pienemmän kokoluokan tavara-auto on hyvä vaihtoehto.


Esimerkkejä tällaisista tarpeista on monia, mm. vanhuspalvelut ja hoiva-ala, pienempien markettien kotiinkuljetukset, pitopalvelut, leipomot, sekä lääkkeiden ja  laboratorionäytteiden kuljetukset. VebaBox pystytään aina mitoittamaan asiakkaan tarpeen mukaan ja parhaimmillaan autoon jää vielä tilaa muulle tavaralle, joka ei tarvitse kylmätilaa. 

Citaniin asennettiin VebaBox Economy Cool mallistosta Model C, jonka sisätilavuus on 850 litraa ja lämpötila on säädettävissä +2°-+25° asteen välillä. Tämän kokoluokan VebaBox on täydellinen lihan, kalan ja esimerkiksi lääkkeiden ja laboratorionäytteiden kuljettamiseen.


Lue seuraavaksi