Uutiset

Kuljetuskalusto

Pääkaupunkiseudun Iveco-merkkihuolto uudistui

Iveco-korjaamo Espoo

Espoon Kiilaniityntie 10 tunnetaan Ivecon mäkenä, eikä syyttä, sillä samalla tutulla paikalla on toiminut Ivecon myynti ja huolto jo yli 30 vuoden ajan.

Kuluvan vuoden aikana korjaamo on remontoitu lattiasta kattoon, ja toukokuun puolivälistä se on palvellut asiakkaita uutuuttaan kiiltävissä tiloissa.

Huoltokorjaamon toiminnasta vastaa PLC Truck Service Oy ja korjaamossa keskitytään vain yhteen merkkiin – Ivecoon. Kesän ajan korjaamo on auki kello 7–19 ja lauantaisin sopimuksen mukaan. Kesän jälkeen aukioloa laajennetaan iltakymmeneen. Päivystys ja huoltoauto palvelevat 24/7 h.

Korjaamon yhteydessä toimii myös raskaan kaluston pesuhalli.

Kiinteistön täydellinen remontti aloitettiin korjaamohallista, jotta se saatiin mahdollisimman pian käyttöön. Kesän aikana valmistuvat uudet tilat myös automyynnille.

”Uusi ja täysin uudistettu korjaamo on erittäin tärkeä myös automyynnille. Pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan myynti toimii samoissa tiloissa ja tiiviissä yhteistyössä korjaamon kanssa. Nyt pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin”, kertoo Iveco Finland Oy:n myyntijohtaja Tuomas Virén.

Uudistetun, täyden palvelun Iveco-keskuksen avajaisia vietetään alkusyksystä.Lue seuraavaksi