Uutiset

Kuljetuskalusto

Ohjelmiston päivitykseen IVECO Over the Air Update

Iveco Over the Air -update

Iveco laajentaa liitettävyyttä hyödyntävien Iveco ON -palvelujen valikoimaa innovatiivisella Iveco Over the Air Update -toiminnolla. Sen avulla asiakkaat voivat päivittää ajoneuvojensa ohjelmiston etänä ilman korjaamokäyntiä. Tämä käytännöllinen ja aikaa säästävä ratkaisu varmistaa, että ajoneuvo on aina ajan tasalla, suojattu ja huippukunnossa.

Laajennettujen Iveco ON -digitaalipalvelujen tavoitteena on helpottaa kuljettajien elämää sekä auttaa kalustopäälliköitä kaluston tehokkaassa ja tuottavassa hallinnassa. Innovatiivinen Iveco Over the Air Update -toiminto on saatavilla kaikissa Daily- ja Iveco S-WAY -ajoneuvoissa, joissa on Connectivity Box. Toiminnolla asiakkaat voivat päivittää ohjelmistot itse etänä langattomasti, säästäen aikaa ja lisäten ajoneuvon käyttöaikaa.

Iveco Over the Air Update on erittäin helppokäyttöinen, ja sen avulla ajoneuvon ohjelmistopäivitys onnistuu kuljettajalta ja kalustopäälliköltä kätevästi, vaatimatta käyntiä korjaamolla. Asiakas voi tehdä päivityksen missä ja milloin tahansa – ainoa edellytys on, että ajoneuvo on pysäköity turvalliseen paikkaan. Päivitys käy helposti ja kestää vain muutaman minuutin. Kuljettaja voi siis asentaa päivityksen silloin, kun se hänelle itselleen parhaiten sopii – vaikkapa lepotauolla tai varikkokäynnillä aikaa hukkaamatta.

Thomas Hilse, Ivecon brändijohtaja, kommentoi: ”Helppoa, nopeaa ja tehokasta. Me etsimme Ivecossa jatkuvasti tapoja helpottaa kuljettajien ja kalustopäälliköiden elämää ja auttaa heitä työskentelemään tehokkaammin. Uusi Iveco Over the Air Update antaa nyt mahdollisuuden päivittää ajoneuvon ohjelmisto uusilla toiminnoilla, sovelluksilla ja parannuksilla. Näin asiakkaamme voivat varmistaa, että heidän ajoneuvonsa ovat aina ajan tasalla, suojattuja ja toimivat optimaalisesti eikä aikaa tuhlaannu korjaamolla.”

Ivecon Over the Air Update -toimintoa varten asiakkaalla täytyy olla vain Connectivity Boxilla varustettu Daily tai Iveco S-Way, ja hänen täytyy olla ajoneuvoon linkitetty rekisteröity käyttäjä Iveco ON -sovelluksessa. Kun kuljettaja saa tiedon, että päivitys on saatavilla ja hänen ajoneuvonsa on pysäköity turvallisesti, hän voi ladata päivityksen infotainment-järjestelmän tai Easy Way -sovelluksen avulla. Napsauttamalla Iveco Over the Air Update -painiketta järjestelmä hakee päivityksen ja aloittaa lataamisen. Päivittäminen on yhtä helppoa kuin millä tahansa mobiililaitteella.

Tämä uusi ominaisuus on pian käytettävissä myös Dailyn Business Up -sovelluksessa.


Lue seuraavaksi