Uutiset

Kuljetuskalusto

IVECO ON tarjoaa palvelu- ja kuljetusratkaisuja

Iveco S-Way NP

Uusi palvelubrändi IVECO ON sisältää kokonaisen palveluiden ja kuljetusratkaisujen maailman, joka on suunniteltu optimoimaan asiakkaan tuottavuus ja kokonaiskäyttökustannukset sekä varmistamaan kuljettajan turvallisuus ja ajomukavuus ohjaamossa. Iveco On auttaa asiakkaita tunnistamaan heidän liiketoiminnalleen sopivat räätälöidyt palvelut Ivecon alati laajenevasta palveluvalikoimasta.

Iveco edistää asiakaslähtöistä tarjontaansa Iveco On -palvelun julkaisulla. Iveco On yhdistää integroitujen palveluiden ja kuljetusratkaisujen maailman auttaen asiakkaita hallitsemaan kalustoaan ja liiketoimintaansa tehokkaasti. Lisäksi Iveco On auttaa asiakkaita olemaan kilpailukykyisempiä, tuottavampia ja kestävämpiä. Se on luotu helpottamaan valintaa Ivecon laajasta palveluvalikoimasta, joka on nyt kerätty ja järjestetty yhden kattopalvelun alle siten, että asiakas voi helposti tunnistaa juuri ne ratkaisut, jotka vastaavat hänen erityisiin tarpeisiinsa.

Iveco On -palvelun avulla asiakkaat ovat jatkuvasti yhteydessä Ivecon asiantuntijoiden ja jälleenmyyjien kanssa, ja saavat vastauksia, joiden avulla he saavat pidettyä ajoneuvonsa tien päällä ja liiketoimintansa toiminnassa.

”Iveco On avaa uuden palveluiden maailman, joka on kohdistettu ja suunniteltu vain meidän asiakkaillemme”,kertoo Thomas Hilse, Ivecon brändijohtaja.

Iveco On tarjoaa pääsyn brändin laajaan valikoimaan digitaalisia ominaisuuksia ja palveluita, jotka on kehitetty parantamaan ajoneuvon käytettävyysaikaa sekä kaluston tehokkuutta ja tuottavuutta. Samalla palvelu pienentää kokonaiskäyttökustannuksia sekä pitää huolen kuljettajan turvallisuudesta ja viihtyvyydestä ohjaamossa. Iveco On -nimen alla tarjotut palvelut laajenevat jatkuvasti sekä määrältään että kattavuudeltaan. Ne on jaettu viiteen eri kategoriaan:

Iveco On -logo
  • Fleet – Kaluston tehokkaaseen hallintaan. Keskittyy polttoaineenkulutukseen, kuljettajan monitorointiin, tehtäväsuunnitteluun, reittien optimointiin ja tilausten lähettämiseen. Sisältää Ivecon käyttöliittymän, jonka avulla kaluston omistajat voivat hallita eri brändeistä koostuvaa kalustoaan yhdellä työkalulla joustavan tietointegroinnin ansiosta.
  • Uptime – Pitää ajoneuvon tien päällä välttäen yllättävät konerikot ja tarjoten avustuspalvelua. Ajoneuvon hallinta tapahtuu ohjaushuoneessa ja mahdollistaa etäavustuksen, jonka ansiosta voidaan välttää suunnittelemattomat pysähdykset. Lisäksi Iveco Top Care -palvelu takaa Premium-asiakkaille heidän ansaitsemansa etuoikeuden huoltopalveluihin, mikäli korjaustöitä tarvitaan.
  • Care – Huolehtii omistajasta, kuljettajasta ja ajoneuvosta tien päällä ajoneuvon seuranta- ja raportointitoimilla. Älyraportit tarjoavat asiakkaalle ja kuljettajille neuvoja, kuinka parantaa ajotyyliä polttoaineenkulutuksen ja ajoneuvon optimoimiseksi. Kuorma-auton kuljettajat voivat myös hyötyä Easy Way -sovelluksesta, joka yksinkertaistaa ohjaamossa toimimista ja maksimoi viihtyvyyden yksinkertaisella klikkauksella.
  • Maintenance and Repair – Huolto- ja korjauspalvelut tarjoavat asiantuntija-apua valikoimalla räätälöityjä palvelusopimuksia. Elements-palvelu tarjoaa räätälöityjä palvelupaketteja, jotka vastaavat parhaiten eri tarpeisiin.
  • Parts – Täydentää Iveco On -tarjontaa alkuperäisillä Ivecon osilla ja lisävarusteilla. Asiakkaat voivat parannella ajoneuvoaan alkuperäisillä lisävarusteilla ja ostaa uusia osia Ivecon valikoimasta, johon kuuluu tuotteita Genuine Partsilta, Remanilta ja Nexprolta.

Tämän nopeasti kasvavan palveluvalikoiman ansiosta Iveco On tarjoaa joustavia palveluita, jotka voidaan räätälöidä vastaamaan yksittäisen asiakkaan liiketoiminnallisia vaatimuksia ja työtehtäviä.

Lue seuraavaksi