Uutiset

Kuljetuskalusto

Nordic Truckcenter Oy – paljon hyvää DAF-asiakkaille Suomessa

DAF-kuorma-autoja maahantuova Nordic Truckcenter Oy muutti viime vuoden joulukuussa lähelle Helsinki-Vantaan lentokenttää, Tuusulan väylän ja Kehä 3:n kupeeseen. Tammiston kauppatielle avatussa päätoimipisteessä vietettiin avajaisia huhtikuussa, kun DAF NGD-kiertue starttasi koko maan kattavalle karavaanille.

Nordic Truckcenter Oy:n maajohtaja Sampsa Rouhiainen on nyt syystäkin tyytyväinen edustamansa merkin tarjontaan, palveluihin ja kysyntään Suomessa.

”Uskomme DAFin vahvaan kasvupotentiaaliin ja nyt löysimme meille loistavat tilat pääkaupunkiseudulta hyvien yhteyksien solmukohdasta. Investoinnilla haluamme myös osoittaa sen, että olemme sitoutuneet rakentamaan merkin tulevaisuutta pitkäjänteisesti Suomessa”, kertoi Sampsa Rouhiainen avajaisten yhteydessä.

”DAF:n palkitut uutuusmallit XF ja XG koetaan erinomaiseksi myös tänne pohjolan olosuhteisiin, ja koeajojen palautteissa ovat pääsääntöisesti toistuneet erinomainen kuljettajamukavuus ja polttoainetaloudellisuus.”

Kasvanut palvelukyky näkyy DAF-asiakkaiden arjessa
Uusien toimitilojen myötä korjaamotila lähes kolminkertaistui, joten kuorma-autot saadaan huomattavasti nopeammin huoltoon. Myös palvelutarjonta laajeni, kun käytössä on muun muassa jarrudynamometri ja 25 tonnin Koni Skylift -nosturi. Digipiirturit voidaan tarkastaa nopealla aikataululla, myös IC-piirturit.
Varaosapuolen kapasiteetti kasvoi yli kolmanneksen aiemmasta ja myös aukioloajat laajenivat nykyisestä.

”Pystymme tarjoamaan laajemmat palvelut korjaamoltamme, ja lisäksi reilusti kasvanut lattiatila mahdollistaa tehokkaamman ja nopeamman reaktiokyvyn asiakkaidemme palvelemiseksi. Kasvanut varaosien hallitila on myös parantanut varaosien saatavuutta”, kommentoi Rouhiainen palvelukyvyn paranemista.

DAF:n palkitut uutuusmallit XF ja XG ovat keränneet positiivista palautetta. Saatu palaute on ollut erittäin hyvää. Auto koetaan erinomaiseksi myös tänne pohjolan olosuhteisiin, ja koeajojen palautteissa ovat pääsääntöisesti toistuneet erinomainen kuljettajamukavuus ja polttoainetaloudellisuus.

Tavoitteena isompi osuus kuorma-automarkkinoista
DAF-verkosto on kasvanut Suomessa viimeisten vuosien aikana ja myös uusia myyjiä on palkattu. Nyt voidaan sanoa, että on aika alkaa lunastamaan odotuksia kasvattamalla myös merkin markkinaosuutta Suomessa.

”Pyrimme rakentamaan vakaan kasvupohjan markkinaosuuden kasvattamiselle, ja oikoteitä ei näihin ole. Hyvä ja osaava myyntitiimi yhdessä ammattitaitoisen korjaamoverkoston kanssa on ainut tie odotuksien lunastamiselle, ja kestävälle kehitykselle”, sanoo Rouhiainen.

Vaikka yleisesti kuorma-autojen toimitusajat ovat poikkeuksellisen pitkiä, pystyy Nordic Truckcenter vastaamaan kysyntään varsin hyvin.

Vaikka yleisesti kuorma-autojen toimitusajat ovat poikkeuksellisen pitkiä, pystyy Nordic Truckcenter vastaamaan kysyntään varsin hyvin. ”Uusien autojen toimituksien suhteen tilanne on meillä varsin hyvä. Olemme tilanneet vuodelle 2022 runsaasti erilaisilla alustaratkaisuilla olevia varastoautoja, joista suurin ei ole vielä saapunut maahan. Etenkin syksyn tuotannosta valmistuviin autoihin asiakkaalla on vielä mahdollisuus vaikuttaa teknisiin toteutuksiin ja varusteisiin.”

”Pyrimme olemaan näkyvillä mahdollisimman runsaasti. Uusi NGD DAF puhuu paljon jo puolestaan, ja toivomme että pystymme kuluvan vuoden aikana tarjoamaan autoa esille ja koettavaksi mahdollisimman paljon. Toukokuun olemme NGD kiertueella, ja mm. alkusyksystä Power Truck Showssa. Lisäksi pyrimme osallistumaan myös muihin alueellisiin tapahtumiin”, päättää Rouhianen.

Lue seuraavaksi