Uutiset

Kuljetuskalusto

Mercedes-Benz Certified myös pakettiautopuolelle

Ajoneuvoa hankittaessa moni miettii tarkoin uuden tai käytetyn vaihtoehdon välillä, ja kummallekin ratkaisulle on omat perusteensa. Uuden auton luotettavuus verrattuna käytetyn edullisempaan hintaan laitettaan puntariin ja ratkaisu on usein hyvin hankala tehdä. Nyt Mercedes-Benz tuo markkinoille kahden vuoden tai 40 000 kilometrin maksuttoman Certified-takuun myös pakettiautopuolelle, mikä vie käytettyjen hyötyajoneuvojen hankinnan helppoudessaan ja luotettavuudessaan uudelle tasolle

Maamme Veho-liikkeissä on helmikuun alusta alkaen ollut saatavilla CPO-luokan (Cerfified Pre-Owned) pakettiautoja, joiden hankinta on taatusti turvallinen vaihtoehto. Certified-takuuvaihtoautoksi hyväksytään ainoastaan parhaat yksilöt ja kriteereinä on enintään kuuden vuoden ikä, korkeintaan 160 000 kilometrin ajomäärä ja tarkasti dokumentoitu säännöllinen huoltohistoria valtuutetussa merkkiliikkeessä. Tämän lisäksi Certified-ajoneuvot on myös tarkistettu perusteellisesti Vehon sertifioiman huoltomekaanikon toimesta ja kaikki puutteet sekä viat on korjattu aidoilla Mercedes-Benz-varaosilla. Tarkkaan määritelty kokonaispaketti takaakin huolettomia kilometrejä vielä vuosiksi eteenpäin.

Huolenpitosopimukset uusien tapaan

Veho Lommilassa asiakkaita palvellaan ammattitaidolla ja asiakastyytyväisyyden ehdoilla. Aleksi Kallio, Jari Ruotsalainen sekä Arto Kantonen rakentavat asiakkaalle toimivan kokonaisratkaisun ja jatkossa Certified-takuulla varustettu ajoneuvo voi soveltua monen asiakkaan tarpeisiin

Vehon luottamuksesta Certified-vaihtoautoihin kertoo selkeää kieltään kahden vuoden takuun lisäksi ajoneuvoille saatavilla olevat huolenpitosopimukset. Sopimukset voi räätälöidä tarkoin oman tarpeen mukaan, mikä tuo suunnitemallisuutta taloudenpitoon esimerkiksi huoltojen tasaerämaksujen kautta. Pisimmillään huolenpitosopimuksen voi jatkaa jopa auton kuudenteen ikävuoteen tai 300 000 kilometriin saakka, ja kaiken kruunaa mukaan kuuluva Mobilo Van -liikkuvuuspalvelu, joka takaa matkan jatkumisen myös ongelmatilanteiden yllättäessä.

Saatavissa kaikissa Vehon toimipisteissä

Mercedes-Benz Certified -tarjonnassa on pienemmän kokoluokan Citan- sekä Vito-pakettiautoja, X-sarjan avolavoja ja kuljetuskapasiteettia tarvitseville tarjolla on Sprinterin tilaihmeitä.

Veho myy vuosittain noin 2 500 vaihtopakettiautoa ja tarjolla onkin aina kattava valikoima ajoneuvoja jokaiseen kuljetustarpeeseen. Certified-takuuvaihtoautot ovat saatavilla kaikista Vehon toimipisteissä, ja asiakas voi luonnollisesti käyttää hyväkseen Vehon koko maan ajoneuvotarjontaa. Lanseeraushetkellä tarjolla on yli toista kymmentä Certified-ajoneuvoa, mutta valikoima tulee varmuudella kasvamaan ja monipuolistumaan vielä tämän vuoden aikana. Tarjolla on jo nyt hyötyajoneuvoja moneen tarpeeseen ja valikoimassa löytyy niin Citan-, Vito- sekä Sprinter-pakettiautoja sekä X-sarjan pick up-ratkaisu.

Veho Lommila ammatilaisen asialla

Valinnanvaraa jokaiseen tarpeeseen. Vehon valikoimasta voi oman tilanteensa mukaan hankkia vaikka oikealla olevan perinteisen vaihdokin tai kahden vuoden takuulla saatavan Certified-ajoneuvon. Molemmille valinnoille on omat perustelunsa, mutta mielenrauhaa ja taloudellista turvallisuutta painottavalle Certified-takuu on loistava vaihtoehto.

Veho Lommila on tunnettu täyden palvelun autotalona ja myös vaihtopakettiautojen osalla liike kulkee kehityksen kärjessä. Aleksi Kallion, Jari Ruotsalaisen, Petri Torkkelin sekä Arto Kantosen tiimi tuntee alan asiakaskunnan tarpeet ja Lommilan kautta myydäänkin vuosittain satoja vaihtopakettiautoja. ”Viime vuosi oli kaupallisesti erittäin hyvä ja näkymät tälle vuodelle ovat hyvin lupaavat. Asiakkaamme ovat omien alojensa erikoisosaajia ja näin myös ajoneuvojen varustelun tulee vastata tarkoin työtehtävien vaatimuksia. Yksittäisten ajoneuvojen sijaan myymmekin lähinnä kokonaisratkaisuja, joihin sisältyy koko asiakkaan ajoneuvon käyttöaika kaikkine jälkimarkkinointipalveluineen. Certified-takuu toimiikin jatkossa luontevana osana palvelukonseptiamme ja täydentää sitä asiakastyytyväisyyden kasvaessa entisestään”, korostaa myyntipäällikkö Aleksi Kallio.

Certified täydentää tarjontaa

Certified-takuuvaihtoautojen saapuminen Vehon valikoimaan miellyttää myös 20 vuotta talossa työskennellyttä Jari Ruotsalaista. ”CPO-ajoneuvot tuovat asiakkaalle toimintavarmuutta sekä taloudellista turvallisuutta ja huolenpitosopimuksella tilannetta voi parantaa entisestään. Tunnemme asiakkaamme hyvin ja näin osaamme suositella heille juuri oikeaa kokonaisratkaisua”, kertoo Ruotsalainen. Ruotsalaiselta asiakkaiden tuntemusta löytyykin, sillä hänen kauttansa on jo tuhansia hyötyajoneuvoja löytänyt uudet omistajansa. ”Pitkäaikaiset asiakassuhteet ovat edelleen hyvin tärkeitä, sillä alan muuttuessa vauhdilla molemminpuolisen luottamuksen saavuttamisen ansiosta yhteistyö helpottuu huomattavasti. Perinteisen lattialiikenteen vähentyessä sähköisen puolen merkitys on kasvanut ja paikalle saavutaan vasta kaupanteon ollessa jo hyvin pitkällä. Myös kaupankäynnin nopeus on kasvanut ja esimerkiksi sähköposteihin tulee vastata mahdollisimman reippaasti. Vauhdin lisääntymisestä huolimatta asiakaspalvelun tason säilyttäminen on edelleen hyvin tärkeää, sillä Mercedes-Benzin laatutaso täytyy saavuttaa myös palvelun puolella”, lisää Ruotsalainen.

Lue seuraavaksi