Uutiset

Kuljetuskalusto

Maxpo 2019: Renault Trucksin järeät moniakseliset

Renault Trucksin raskaan maansiirron C-sarjalaiset ovat näyttävästi esillä Maxpo-messuilla 5.-7.9.2019, Hyvinkään Lentokentällä. Renault Trucksin 125. juhlavuotta vietetään näyttelyssä myös uudistuneen Master pakettiautomallin merkeissä Uusi Master saa Suomen ensiesittelynsä Maxpossa Renault Trucksin osastolla alueella A151.

Renault Trucks on vakiinnuttanut laajan ja tuottavan maansiirtoautomalliston myötä asemansa raskaan maansiirron ajoneuvotoimittajana Suomessa ja muualla Euroopassa. Tänä vuonna Renault Trucksin maansiirron järeät jättiläiset, C- ja K -mallisarjat, kasvoivat moniakselisilla ja moniin eri työtehtäviin sopivilla vaihtoehdoilla. Raskaan puolen uutta ovat myös Suomen olosuhteisiin tehdyt ja nopean toimituksen Renault Trucks konseptikuorma-autot, jotka ovat yhdessä uudistuneen Renault Trucks Master pakettiautomalliston kanssa pääroolissa Renault Trucksin Maxpo-näyttelyosastolla A151.

”Joka toinen vuosi järjestettävä Maxpo on suurin ja merkittävin infra-alan toimijat yhteen kokoava tapahtuma Suomessa. Osastollamme tuomme laaja-alaisesti esille monipuolisiin työtehtäviin tarkoitettujen nopean toimituksen konseptiautojen mallistoamme.  Esillä ovat Renault Trucks D Wide -koukkulaiteauto, ajovalmis kotimaisilla tienhoitovarusteilla varusteltu neliakselinen tienhoitoauto, C520-maansiirtoauto, korkean maavaran ja erinomaiset maastoajo-ominaisuudet omaava Renault Trucks Master 4×4 Oberaigner sekä uusi Master, joka on Suomen ensi-esittelyssä.”  Renault Trucks Suomen myyntijohtaja Pasi Gerpe kertoo.

Esittelyssä Renault Trucksin osastolla, Autotuojien alueella A151:

  • Renault Trucks C 520 10×4 maansiirtoauto
  • Renault Trucks C 520 8×4 tienhoitoauto Pajakulman päällirakenteilla
  • Renault Trucks D Wide 430 6×2 Koukkulaite-auto (Multilift XR20ZL) 
  • Renault Trucks Master alustamalli Red EDITION
  • Renault Trucks Master 4×4 Oberaigner umpipakettiauto

VTA Tekniikka Oy:n osastolla esillä on lisäksi Renault Trucks C480 6×2 nosturilla ja koukkulaitteella. 

Uusi Master ensiesittelyssä Maxpossa

Renault Trucks Master Red EDITION on Renault Trucksin erikoisversio, joka on saatavana kaikkiin malleihin, ja vakiona varustettu uudella 150 hv / 385 Nm:n Euro 6d-temp-moottorilla. Red Edition -malli on myynnissä vain Renault kuorma-automyyjillä.

Renault Trucks Master Red EDITION hyötyajoneuvo on suunniteltu ammattikäyttöön, erittäin monipuolisella vakiovarustuksella. Valittavana on lisäksi useita erilaisia varustepaketteja.

Uudessa Masterissa on uusi järeäksi muotoiltu keula, sekä täysin uudet sisätilat: uudistettu kojelauta ja ohjauspyörä sekä käytännölliset ergonomiset säilytystilat. Renault Master tarjoaa nyt myös uusia kuljettajan apujärjestelmiä, joita ovat esimerkiksi aktiivinen jarru, sivutuuliavustin, pysyvä takanäyttö, kuolleen kulman varoitin sekä etu- ja takapysäköintiavustin.

Masterissa on saatavilla kuusi Euro 6d-temp- ja Euro VI -dieselmoottoria väliltä 130–180 hv / 400 Nm. Täyssähköisessä ZE-mallissa on 57 kW:n sähkömoottori. Kaikki dieselmoottorit on varustettu Twin-Turbo-tekniikalla, jossa on optimaalisen ajokäytöksen varmistamiseksi yhdistetty matalan kierrosalueen vääntömomentti ja tehokkuus. Polttoaineen kulutus laskee siten jopa 1 l / 100 km, ja CO2-päästöt pysyvät edelleen hallinnassa.

Lue seuraavaksi