Uutiset

Kuljetuskalusto

Maatori panostaa kokemukseen – Heikki Hiltunen pääkaupunkiseudun myyntitykiksi

Kalustonhallinnasta ja realisoinnista toimivan kauppakanavan löytänyt Maatori Oy on vahvassa kasvussa ja yrityksen menestyksestä kertoo niin yksityisten asiakkaiden kuin johtavien pankkien, kaivosyhtiöiden sekä kone- ja kuljetusliikkeiden vahva kumppanuus. Kangasalainen yritys toimii kautta maan ja nyt erityisesti pääkaupunkiseudun asiakaskuntaa palvelemaan saapuu raskaan kaluston puolelta monipuolisen kokemuksen omaava Heikki Hiltunen.

Heikki Hiltunen on läpikäynyt harvinaisen kattavan ammattiuran, ja vuosien mittaan mies on toiminut niin yrittäjänä, opettajana, toimittajana, kustantajana, kuljetuspäällikkönä kuin automyyjänä. Arvokasta kokemusta on tuonut myös iso sydänoperaatio, joka antoi uutta perspektiiviä elämänkatsomukseen.

Näin mittava kokemus kannattaa käyttää hyväksi ja niinpä Hiltunen liittyi viime kesänä Maatorin ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Hiltusella on kokemuksensa ansiosta valtavat alan verkostot hallussaan ja hänen toimintatapansa soveltuvat mainiosti Maatorin kokonaispalveluun perustuvaan konseptiin.

Asiakaspalvelun rooli korostuu

Maatorin toimintatavassa myyjän rooli korostuu perinteiseen auto- ja konekauppaan verrattuna. ”Maatorilla edustan henkilökohtaisesti myös ostajaa ja kaikki perustuu ihmisten väliseen toimintaan. Palvelujemme monipuolisuus on otettava aina huomioon ja kaikki tapahtuu avoimesti, turvallisesti sekä asiantuntevasti niin kaupankäynnissä kuin esimerkiksi rahoitusten parissa. Asiakkaiden tilanteet täytyy tietää tarkoin ja tarvittaessa pitää olla valmis toimimaan nopeastikin”, kertoo Hiltunen.

”Olen aikaisemmalla urallani toiminut paljon kuljetuskaluston parissa, mutta myös konepuoli on tullut jo nopeasti tutuksi. Kiitosta tästä täytyy antaa Maatorin kollegoilleni, joiden tuella uuteen tehtävään on ollut todella mukava asettua. Maatorin toimintatavassa myydään palvelua, eikä niinkään tuotetta, ja tämä sopii minun persoonalleni oikein hyvin. Maatorille kulunut vuosi on ollut menestyksekäs ja tällä hetkellä hyvien käytettyjen autojen ja koneiden kysyntä on korkealla tasolla. Maatorin vahvuutena onkin yksilöllisen palvelun taso, jonka kautta asiakkaille löydetään tarkoin hänen tarpeisiinsa soveltuva ratkaisu kaikissa tilanteissa. Minä olen aina tavoitettavissa vain yhden puhelinsoiton päässä ja vaikka toimin lähinnä pääkaupunkiseudulla, niin palvelen mielelläni asiakkaita kautta maan ”, päättää Hiltunen.


Lue seuraavaksi