Uutiset

Kuljetuskalusto

Kohtauspaikaksi Power Truck Show

Tänä vuonna myös maarakennuspuolen kalusto saa oman alueensa Kuljetusmessuilla.

”Maarakennuspuolelle oli yritysten keskuudessa kysyntää, joten päätimme lisätä messutarjontaa ja paikkavarauksien perusteella maanrakennuspuoli on saavuttamassa suuren suosion”, Ari Nukala selvittää.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa esittäytynyt metsäpuoli jatkaa omana alueenaan myös tänä vuonna. Automaahantuojat ovat mukana isoilla ulko-osastoilla, missä raskaat hyötyajoneuvot pääsevät oikeuksiinsa. Kuljetuskaluston lisäksi messuilta löytyvät kaikki tärkeät alalla toimivat tuote-, koulutus- ja palvelutarjoajat.

Hyötyajoneuvojen rakenteluun panostavat autoilijat saavat tuoda luomuksensa tuomariston ja yleisön arvosteltavaksi International Truck Show 2012 –kentälle. Autojen rakenteluun, maalaamiseen ja sisustamiseen uhrataan paljon aikaa, mikä toisaalta tasapainottaa kuljetusyrittäjien raskasta arkea.

”Kevätauringon kohotessa alkaa talleissa jälleen tapahtua ja suomalaiset autonrakentajat ovat antamassa oman panoksensa Power Truck Show’hun”, tuumaa Juha Ristimaa. Suomalaiset ovat kautta aikojen pärjänneet kotimaisten näyttelyiden lisäksi myös ulkomailla, mikä kertoo suomalaisen rakentelun ja maalaustyön korkeasta tasosta. Power Truck Show -tiimi pyrkii saamaan näyttelyyn mahdollisimman monta eurooppalaista huippurakentajaa yhdessä autonsa kanssa.

Kuljetusalan mainetta kirkastavassa Power Truck Show –tapahtumassa on tänäkin vuonna luvassa ammatillista asiaa näyttävien ajokkien ja viihteellisen ohjelman lomassa.

Lue seuraavaksi