Uutiset

Kuljetuskalusto

Kansainvälinen Kuljettajan viikko 10.-14.5.2021

Keltainen nauha

On jälleen aika kiittää heitä, jotka kuljettavat meille kuluttajille kaiken tarvitsemamme osoittaen tarkkuutta, luotettavuutta, sydämellisyyttä sekä täsmällisyyttä. Vuosittain toukokuun toiseen perjantaihin päättyvällä viikolla vietetään kansainvälistä Kuljettajan viikkoa, jolloin kiitetään ammattikuljettajia heidän arvokkaasta työstään.

UICR-logo

Aiemmin kiitosta on osoitettu toukokuun toisena perjantaina, mutta tänä vuonna jo toista kertaa kiitoksen osoitukselle on varattu koko viikko maanantaista perjantaihin. Kansainvälinen kuljettajajärjestö UICR (Union Internationale des Chauffeurs Routiers) koordinoi kansainvälistä Kuljettajan viikkoa varmistaen, että kuljettajia huomioidaan eri puolilla maailmaa.

Kiitosta voi osoittaa monin tavoin, mutta kansainvälisen Kuljettajan viikon ajaksi maanantaista perjantaihin pyydämme solmimaan keltaisen nauhan ajoneuvon vasempaan peiliin tai kävellen liikkuessa vaikkapa vasempaan käsivarteen. Tämä on pieni ele, mutta sillä on suuri merkitys. Kiinnitä siis keltainen nauha ajoneuvosi vasempaan peiliin 10.-14.5.2021. Asiansa ajaa mikä vain keltainen nauha tai kangassuikale, joka pysyy kiinni peilinvarressa eikä peitä peilin näkymää.

Kiitosta voi osoittaa myös sosiaalisessa mediassa ottamalla kuvan peiliin sidotusta keltaisesta nauhasta ja postaamalla sen hashtagilla #kuljettajanviikko. Tämä on oiva tapa kiittää ammattikuljettajia sosiaalisen median puolella. UICR on perustanut oman ryhmän kansainväliselle Kuljettajan viikolle: www.facebook.com/groups/int.dayofprofessionaldrivers.

Rahtarit ry esittää ystävällisen kutsun osallistua kiittämään ammattikuljettajia keltaisella nauhalla 10.-14.5.2021! Kiitos, että osallistut.


Lue seuraavaksi