Uutiset

Kuljetuskalusto

Hiabilta uusi iQ.1188 HiPro -kuormausnosturisarja uudella ohjausjärjestelmällä

Hiab iQ.1188 HiPro

Cargoteciin kuuluva Hiab on tuonut markkinoille 110 tonnimetrin superraskaan kuormausnosturin Hiab iQ.1188 HiPron, jossa on uusia tuottavuus- ja turvallisuusetuja tarjoava uusi ohjausjärjestelmä. iQ-sarja on valikoima Hiabin uuden sukupolven kuormausnostureita. Ne perustuvat uuteen SPACEevo-ohjausjärjestelmään yhdistettynä CombiDrive 4 -kauko-ohjaukseen, jota käytetään ensimmäistä kertaa Hiab iQ.1188 HiProssa.

Hiab iQ.1188 HiPro on tähän mennessä suurin Hiab-nosturi. Sillä on pitkä ulottuvuus sekä suuri nostokyky, mutta se on silti kevyt nosturi kompaktissa paketissa. Hiab iQ.1188 HiPro:lla on 110 tonnimetrin kuormausnosturin suorituskyky, mutta se on samankokoinen kuin 90 tonnimetrin malli. Se voidaan asentaa helposti 4-akselisiin ajoneuvoihin, ja jättää silti tilaa hyötykuormalle. Myös kustannukset ja polttoaineen kulutus pysyvät alhaisina. Suorituskyky-painosuhde saavutetaan uusilla V12-Power-puomiprofiileilla.

”Asiakkaamme haluavat suuria nostureita, jotka soveltuvat monenlaisiin tehtäviin, mutta kuitenkin pienemmässä nosturipaketissa lisätäkseen joustavuutta, vähentääkseen käyttökustannuksia ja parantaakseen polttoainetehokkuutta. Olemme ylpeitä voidessamme julkistaa tähän mennessä suurimman Hiab-nosturimme, jossa on hämmästyttäviä uusia teknologisia ominaisuuksia ja vertaansa vailla olevia suorituskyky- ja turvallisuusominaisuuksia”, sanoo Marcel Boxem, tuotehallintajohtaja, Heavy & Super Heavy, Hiab.

Hiab iQ.1188 HiPro

Uusi iQ-sarja

Hiab iQ.1188 HiPro:n uusi SPACEevo-ohjausjärjestelmä mahdollistaa nosturin tarkan käytön suurillakin nopeuksilla. Se on rakennettu käyttämällä avointa teknologista alustaa, joka mahdollistaa jatkuvat päivitykset. Nosturia ohjataan uudella CombiDrive 4 -kauko-ohjaimella, joka antaa enemmän tietoa suuremmalla värinäytöllä ja haptisella palautteella (värähtelyllä). Käyttäjä voi muokata asetuksia, kuten nopeutta ja nosturin reagointia. Uusi Confirm View -ominaisuus lisää turvallisuutta tunnistamalla käyttäjän sijainnin tukijalkoihin verrattuna, joten ne avautuvat vain, jos käyttäjä on paikassa, josta hän näkee niiden liikkeet oikein.

Nosturissa on myös DLC-S-vakautusohjelma. Kauko-ohjauksella käyttäjät voivat simuloida nosturin tasauskapasiteettia tietyssä asennossa ja tukijalkojen ollessa auki. Tämä on loistava ominaisuus aikataulun mukaisten nostojen suunnittelussa.

Hiab iQ.1188 HiProssa on sisäänrakennettu yhdistettävyys, jotta nosturin ylläpidossa voidaan hyödyntää Hiabin HiConnect™-järjestelmää.Lue seuraavaksi