Uutiset

Kuljetuskalusto

Hiabille yli sadan kappaletavaranosturin tilaus Kiinasta

Carcotec-konserniin kuuluva Hiab on solminut sopimuksen vähintään 100 kappaletavaranosturin toimittamisesta Kiinan suurimmalle tuulivoimalaitosten valmistajalle.  Arvoltaan 1,5 miljoonan euron tilaus saatiin tammikuun lopussa 2017.

Nostureita tullaan käyttämään tuulivoimaloiden konehuoneiden huolloissa. Niillä tullaan nostamaan varaosia ja huoltoon tarvittavia välineitä ylös konehuoneisiin. Sopimus sisältää myös käyttö- ja huoltohenkilökunnan koulutuksen. Tuulivoiman tuotanto merellä kasvaa tällä hetkellä huimasti. Aasiassa tämä kasvu on erityisen voimakasta.

”Meidän tehtävämme on toimittaa asiakkaalle suorituskykyisiä ja turvallisuudeltaan ensiluokkaisia nostureita, joissa myös on vinssilaitteisto. Haasteena on tehdä vinssillä nostoja sadan metrin korkeuteen erittäin tuulisissa ja vaativissa avomerellisissä olosuhteissa”, sanoo Hiabin OEM-valmistajien sekä kuorma-autovalmistajien suhteista vastaava Peter Krimm.

”Arvostamme Hiabin kanssa käytyä hyvää keskustelua sekä tuotteiden korkeaa laatua. Turvallisuus on meille tärkein seikka. Hiab on aina korostanut toimittamiensa nostureiden edustavan alansa turvallisinta tekniikkaa”, sanotaan asiakkaan taholta.

Nosturit tullaan toimittamaan asiakkaalle vuoden 2017 kuluessa.

Lue seuraavaksi