Uutiset

Autot

Carsport panostaa lisävarusteluun – uusi toimipiste Vantaalle

Carsportin myynti- ja kehitysjohtaja Olli Ronkainen vastaa Vantaan toimipisteen liikkeellelähdöstä. Loistava sijainti ja ajoneuvovarusteluun soveltuvat toimitilat mahdollistavat yrityksen tunnetusti korkean palvelutason säilymisen myös uusissa puitteissa.

Ylöjärveläinen Carsport Design ottaa monien jo odottaman askeleen pääkaupunkiseudulle laajentumisessa ja uusi toimipiste avataan maaliskuussa Vantaan Koivuhakaan. Mäkituvantien toimitilat soveltuvat erityisesti kevyiden hyötyautojen sujuvaan varusteluun. Luonnollisesti myös yrityksen vahva tilataksiosaaminen on hyvin esillä, ja Carsport-ajoneuvojen myynti ja esittely hoituvat alan ammattilaisten opastuksella.

Carsportin tuotanto- ja myyntiennätykset uusiksi laittaneen viime vuoden ansiosta uusia työtehtäviä on avoinna niin Vantaalla kuin Ylöjärvellä ja osaaville ammattilaisille on tarjolla mainio tilaisuus liittyä Carsportin menestystarinaan.

Vantaan toimipiste tulee työllistämään aluksi viidestä seitsemään henkilöä ja rekrytointi on käynnissä. Vantaan toimipisteen koko mahdollistaa jopa kuuden auton varustelun samanaikaisesti ja aidatulla ja vartioidulla piha-alueella tilaa on runsaasti varusteluvuoroaan odottaville ajoneuvoille. Koivuhaka on myös sijainniltaan loistava, sillä alue on vahva autokaupan keskus ja suuri osa myös maamme logistiikka-alan merkittävimmistä yrityksistä sijaitsee aivan lähituntumassa.

Monipuolinen palvelukokonaisuus

Carsport Vantaan toimipistettä lähtee vetämään yrityksen myynti- ja kehitysjohtaja Olli Ronkainen. ”Varsinainen bussirakentaminen suoritetaan yhä Ylöjärvellä, ja Vantaalla painopiste on lisävarustelussa, kuten invahissien, huoltoautokalusteiden, hälytys ja työvalojen, peruutuskameroiden, astinlautojen ja vetokoukkujen asennuksessa. Rakennamme vahvalla ammattitaidollamme asiakkaille toimivia kokonaispaketteja, joilla asiakkaan omaa toimintaa saadaan tehostettua kaluston käytännöllisyyden kautta. Tunnemme Suomen yritysmaailman vaatimukset ja erikoisosaamisemme taso täyttää niin pk-yrittäjän kuin fleet-sarjan vaatimukset”, korostaa Ronkainen.

Ammattiautoilijan asialla

Paketti- ja tila-autojen sekä kevyiden kuorma-autojen varustelujen lisäksi Carsport Vantaa toimii myös tilataksiautoilijoiden palvelupisteenä. ”Lentokentän ja Tuusulanväylän läheisyys takaavat taksiautoilijoille helpot vierailut vaikka työpäivien taukoaikoina. Vantaalla on aina esillä uusimpia Carsportin valmistamia Volkswagen-, Mercedes-Benz- ja Ford-tuotteita, joten tutustuminen on aina helposti järjestettävissä. Kaiken kaikkiaan Carsport Vantaalla saa hyvän käsityksen yrityksemme toiminnan ja mallistojen monipuolisuudesta, joiden kautta jokaiseen makuun ja tarpeeseen on tarjolla sopivia vaihtoehtoja”, Ronkainen lisää.

Palvelut nopeutuvat, valikoima kasvaa

Viime vuoden menestyksestä huolimatta Carsportilla ei ole jääty nauttimaan tilanteesta, vaan katse on jo kaukana tulevaisuudessa. ”Viime vuoden tuotantoennätystä lähdetään yhä parantamaan tuotantoa tehostamalla. Tuotantomenetelmiä viilataan edelleen ja tuotannon läpimenoa kehitetään sujuvammiksi. Tuotekehityksen kautta markkinoille tuodaan myös useita uutuustuotteita ja jatkamme alan terävimmässä kärjessä entistä laajemmalla tuotevalikoimalla. Tilataksipuolella merkittävää on huollon saatavuuden parantuminen uuden toimipisteen ansiosta ja myös tätä kautta asiakastyytyväisyyttä kasvatetaan entisestään. Kaikki tämä kehitys on osa pitkänäköistä suunnitelmallisuuttamme ja hallitun kasvun strategiaa, joka pitää Carsportin varustelualan edelläkävijänä maassamme myös tulevina vuosina”, päättää Ronkainen.             

Lue seuraavaksi