Uutiset

Autot

Work System -autokalusteet Carsport Designilta

Merkittävä kotimainen hyötyajoneuvojen varustelija, ylöjärveläinen Carsport Design teki viime vuoden loppupuolella merkittävän aluevaltauksen, kun yrityksen tuotevalikoimaan liittyivät laadukkaat ruotsalaiset Work System -autokalusteet. Marraskuussa solmittu yhteistyö soveltuu loistavasti kummankin yrityksen strategiaan, sillä yrityksiä yhdistää sama, luotettavuuteen ja asiakaslähtöisyyteen perustuva toimintatapa.

Jonasson Oy eli tuotenimeltään Carsport Design valmistaa vuodessa lähes 500 yksilöllistä hyötyajoneuvovarustelua Ylöjärven toimipisteessä ja viime keväästä lähtien toimintaa on täydentänyt Vantaan Koivuhaassa sijaitseva hyötyajoneuvojen varusteluun sekä tilataksiasiakkaiden jälkimarkkinointipalveluihin keskittynyt yksikkö. Carsportin laajennettu toimintakonsepti soveltuu loistavasti myös autokalusteiden edustamiseen, ja kun maassamme viitisen vuotta toiminut Ruotsin markkinajohtaja Work System halusi ottaa merkittävän kehitysaskeleen Suomen markkinoille, olivat edellytykset yhteistyön aloittamiselle selkeästi näkyvissä.

Work System vahvalla perustalla.

Work Systemin toimitusjohtaja Bengt Rimark ja Carsport Designin myynti- ja kehitysjohtaja Olli Ronkainen ovat hyvin tyytyväisiä samanlaisen yritysasenteen ja arvomaailman omaavien yritysten yhteistyön alkamisesta.

Work System on perustettu vuonna 2009 ja yritys on vankan omistajapohjansa kautta laajentunut jo kuuteen maahan 23 toimipisteeseen. Yrityksen kasvustrategia on huomioitu laajasti ja yritykselle onkin myönnetty useita liikealan kasvupalkintoja. Work System huomioi toiminnassaan hyötyajoneuvoluokan autojen monipuoliset käyttötarkoitukset ja laajasta tuotevalikoimasta on helppo räätälöidä juuri jokaiseen työtehtävään soveltuva kokonaispaketti.

Work System -autokalusteilla arvokkaasta ajoneuvosta saa optimaalisen hyödyn irti jokaisella kilometrillä. Hyviä esimerkkejä Work Systemin innovatiivisuudesta ovat ovien työkalutaulut ja vetokoukun mahdollistavat oviaskelmat.

”Perusvalikoiman, kuten hyllyjen, työkalutaulujen ja laatikostojen lisäksi saatavilla on esimerkiksi kaksoislattiaratkaisuja, ramppeja, nostimia, kattovarusteita, lavatarvikkeita pick up -luokkaan, lisä- ja työvaloja sekä runsaasti tyyli- ja turvallisuusvarusteita. Asiakas voi kääntyä suoraan meidän puoleemme tai voi käyttää helppokäyttöistä worksystem.fi-nettisivustoa, jossa konfiguraattorin avulla on todella helppoa kasata oma kalustekokonaisuus selkeine hintoineen. Ajoneuvo voidaan varustella täysin valmiiksi Carsportin toimipisteessä tai halutessaan voi hoitaa asennukset itse tarkkojen ohjeiden avulla. Work Systemin kattava varaosakeskus sijaitsee Ruotsissa ja toimitukset saadaan asiakkaalle parissa kolmessa työpäivässä”, kertoo Carsportin myynti- ja kehitysjohtaja Olli Ronkainen.

Kerralla kuntoon

Work System -valikoima ei keskity pelkästään tavaratilaan, sillä saatavilla on lisäksi esimerkiksi kattovarusteita, lisä- ja työvaloja sekä runsaasti tyylikkyyttä ja turvallisuutta lisääviä varusteita.

Carsportilla on vuosikymmenten kokemus yhteistyöstä sekä automaahantuojien että autoliikkeiden kanssa. Tämän ansiosta asiakkaalla on uutta ajoneuvoa hankkiessaan hyvä mahdollisuus tilata auto jo valmiiksi varusteltuna Work Systemin -kalusteilla. ”Näin asiakas saa ajoneuvon luovutuksessa valmiin kokonaispaketin sekä aikaa että rahaa säästäen. Palvelu on merkittävä, sillä tälläkin hetkellä noin 10-20 prosenttia uuden hyötyajoneuvon hankkijoista tilaa samalla jonkin tason huoltokalustevarustelun”, kertoo Volkswagen Center Tampereen myyntipäällikkö Ismo Hytti.

Carsport Designin Miikka Jonasson esittelee Work System -kalusteiden monipuolisuutta. Tilankäytön optimointi on myös huippuluokkaa, mikä näkyy esimerkiksi tavaratilan katon tikaskiinnityksestä.

Carsportin Miikka Jonasson esitteli Volkswagen Center Tampereella Crafterin alustalle rakennettua Work System -esittelyautoa, joka tarjosi oivan kuvan varustelun monipuolisista mahdollisuuksista. ”Työ- ja varoitusvalaistukset ovat merkittävä turvallisuustekijä ja niihin panostus on kasvanut huomattavasti. Luonnollisesti myös ajoneuvoelektroniikan merkitys on lisääntynyt ja meiltä saa samalla kertaa esimerkiksi invertterit, lisäakut, 230 V:n ratkaisut sekä paineilmatoiminnot. Myös korotettu kaksoislattia on kasvattanut suosiotaan ja sen ulosvedettävä laatikosto on todella helppokäyttöinen sekä tilaa säästävä. Work Systemillä ovat tietenkin perusasiat kunnossa ja tuoteperheen laatikosto- sekä hyllyvaihtoehdot ovat monipuolisia ja tuotteet ovat tehtyjä kestämään kovimmassakin käytössä. Laadusta kertookin tuotteille myönnettävä 36 kuukauden takuu”, lisää Jonasson.

Suomen LVIS-Huolto luottaa Work System -laatuun

Tuusulalainen LVIS-Huollon 25 huoltoajoneuvoa ovat kattavasti varusteltuja ja yritys on viime aikoina panostanut voimakkaasi Work System -kalusteisiin.
 

Suomen LVIS-Huolto Oy on vuonna 2009 perustettu monipuolinen LVI-alan, ilmastoinnin, sähköalan sekä pelti- ja viemäritöiden asiantuntija, joka työllistää noin 40 henkilöä Tuusulan ja Joensuun toimipisteissä. Edistyksellinen yritys panostaa myös ajoneuvokalustoon ja yhtiön väreissä kulkee 25 hyvin varusteltua huoltoautoa. Yritys on jo muutaman vuoden käyttänyt Work System -kalusteita ja nyt Suomen LVIS-Huolto hankki Carsportilta kolme uutta Work System -kokonaisuutta.

Carsportin edustamat Work System -autokalusteet ovat erittäin yksilöllisesti räätälöitävissä työtehtävien mukaisesti. Keveydestään huolimatta kalusteet ovat erittäin kestäviä ja jämäkkyys estää turhat räminät.

”Work System -kalusteet ovat osoittautuneet hinta-laatusuhteeltaan hyviksi ja käyttökokemukset asentajiltamme ovat olleet positiivisia. Work System -kalusteet ovat myös kevyitä ja mekanismit sekä tilankäyttö ovat toimivia. Meillä ajoneuvon keskimääräinen elinkaari on noin viisi vuotta ja Work System -kalusteet läpikäyvät ainakin kaksi ajoneuvoa, mikä kertoo niiden kestävyydestä.  Olemme hoitaneet itse kalusteiden asennukset ja selkeiden ohjeiden avulla kasaus onnistuu tunneissa. Muutenkin Carportin palvelu on toiminut mainiosti niin hinnoittelun kuin nopeuden puolesta ja seuraavat kalustepaketit ovat jo suunnitteilla”, kiittelee Suomen LVIS-Huollon toimitusjohtaja Harri Alastalo.


Lue seuraavaksi