Uutiset

Autot

Uudenlainen takuuvaihtoautojen konsepti

Daimlerin Mercedes-Benz Certified -takuuvaihtoautojen konsepti lanseerataan nyt virallisen Mercedes- Benz- maahantuojan toimesta Suomeen. Konsepti on käytössä jo yli kymmenessä Euroopan maassa ja sen käyttö laajenee kuluvan vuoden loppuun mennessä kattamaan lähes 20 maata. Mercedes-Benz Certified tarjoaa käytetystä Mercedes-Benz -henkilöautosta kiinnostuneelle asiakkaalle mm. kahden vuoden mittaisen takuun, maahantuojan sertifioiman tarkastuksen sekä mahdollisuuden huolenpitosopimukseen. Veho-liikkeet aloittavat Mercedes-Benz Certified- ohjelman toteuttamisen parhaille käytetyille Mercedes- autoille toukokuun alusta.

Mercedes-Benz Certified takuu voidaan myöntää Mercedes-Benz – henkilöautoille, jotka ovat enintään kuuden vuoden ikäisiä ja taatun ajohistorian mukaisia ajokilometrejä on enintään 120 000 km. Vaihtoautoista siis valikoidaan kyseiseen ohjelmaan ainoastaan parhaat yksilöt, ja tarvittavat tarkastuksessa havaitut kohteet kunnostetaan valtuutetun Mercedes-Benz korjaamon toimesta ja käyttäen ainoastaan alkuperäisiä Mercedes-Benz varaosia.

– Käytettyjen Mercedes-Benz -henkilöautojen kysyntä on kasvanut merkittävästi viimeisten vuosien aikana. Kasvu on johtanut autojen Suomeen tuomiseen useita eri kanavia pitkin. Tuontiautojen joukossa on autoja, joiden tehdastakuu on jo päättynyt ja sellaisen auton hankkimiseen koetaan usein liittyvän riskejä. Uusi Mercedes-Benz Certified -konsepti poistaa nämä riskit tarjoamalla jopa 120 000 km ajettuun autoon 2 vuoden takuun sekä mahdollisuuden huolenpitosopimukseen. Maahantuojana näemme valmistajan järjestelmien kautta kunkin auton historian, ja voimme siksi myöntää niille takuun, kiteyttää uuden konseptin sisällön Vehon markkinointijohtaja Janne Hällfors.

Ensimmäisen kerran takuuvaihtoautolla on mahdollisuus huolenpitosopimukseen

Mercedes-Benz Certified- takuuvaihtoautoon on mahdollisuus ensimmäisen kerran Suomessa uuden auton tapaan hankkia huolenpitosopimus. Sopimuksen pituus voi vaihdella 12 – 36 kuukauden välillä ja sitä voidaan jatkaa aina siihen saakka kunnes auto täyttää 10 vuotta tai sillä on ajettu 200 000 kilometriä. Huolenpitosopimus kattaa auton määräaikaishuollot sekä korjaukset sopimusehtojen mukaisesti aidoilla varaosilla valtuutetussa huoltopisteessä suoritettuna. Sopimukseen voidaan lisätä erilaisia lisäpalveluja, esimerkiksi sijaisauto tai rengaspalvelu. Huolenpitosopimuksella voidaan myös varmistaa katkeamaton matka Mobilo-liikkuvuuspalvelulla. Huolenpitosopimuksella asiakas voi maksaa korottomasti ja kuluttomasti huollot tasaerissä. Huolenpitosopimuksen kuukausiveloitus määräytyy auton mallin, iän ja vuotuisten ajokilometrien mukaan.

LUE MYÖS: Daimler AG:n automyynti ja liikevaihto nousivat

Lue seuraavaksi